Talousneuvonta

Talousneuvonnasta ratkaisuehdotus taloustilanteen hallintaan

Toisinaan yritystoiminnassa ilmenee ongelmia. Yrittämisen tielle voi tulla odottamattomia pulmia rahoituksessa. Älä mieti taloushuolia yksin liian kauan. On järkevää tarkastella ajoissa yrityksen tilannetta yritysasiantuntijamme kanssa. Päivitetään liiketoimintasuunnitelma ja taloussuunnitelma tilanteen tasalle. Analysoidaan tilanne ja saat meiltä ratkaisuehdotuksen sekä neuvoja taloustilanteen haltuunottoon. Ota yhteyttä yritysneuvontaamme mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta korjaustoimenpiteet ehtivät vaikuttaa ajoissa, ja yritys voi jatkaa toimintaansa kannattavasti. Joskus yritystoiminnan hallittu lopetus voi myös olla paras ratkaisu. Palvelumme on ehdottoman luottamuksellista sekä veloituksetonta.
 

Talousneuvonta sisältää

  • liiketoimintasuunnitelman sekä taloussuunnitelman päivitys tilanteen tasalle 
  • tilanneanalyysi ja jatkotoimenpiteet 
  • ratkaisuehdotus
  • avustaminen jatkotoimenpiteiden toteuttamisessa
     

Lisäapua 

www.yrittajantukiverkko.fi

www.yrityssuomi.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019