Yrityspalvelut

Me autamme sinua yrityksesi koko elinkaaren aikana

Cursorin yritysasiantuntijat auttavat, jos mietit yrityksen perustamista, yrityksesi kehittämistä tai laajentamista, tai mikäli kohtaat yritystoiminnassasi haasteita.

Kokeneilta yritysasiantuntijoiltamme saat ajantasaista tietoa eri mahdollisuuksista. Avustamme sinua mielellämme esimerkiksi rahoitukseen, investointeihin, yritysjärjestelyihin, omistajanvaihdokseen ja talouden hallintaan liittyvissä asioissa. Saat meiltä apua myös toimitila- ja henkilöstöasioihin sekä suunnitelmien ja laskelmien laatimiseen.

Palvelemme sinua livenä ja etänä

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti yrityskäynneillä, palvelupisteissämme Kotkassa, Haminassa ja Loviisassa sekä verkon välityksellä tai puhelimitse – aivan kuinka sinulle parhaiten sopii. Joskus tapaaminen kerran riittää, toisinaan asiakassuhde saattaa kestää kuukausia tai vuosia. Olemme mukanasi ja tukenasi niin kauan kuin tarvitset!

Yritysneuvonta on sinulle täysin maksutonta, kuten kaikki muutkin yrityspalvelumme. Teemme työtämme aina luottamuksellisesti sekä yksityisyyttäsi, ideoitasi ja suunnitelmiasi arvostaen.

Varaa rohkeasti aika yritysneuvojalle TÄSTÄ – kuljetaan kohti unelmien yrittäjyyttä yhdessä!