Töihin Cursorille

Cursorilaiseksi

Me cursorilaiset teemme töitä, jotta seudun yritystoiminta ja elinvoima kasvaa. Tehtävämme on saada seudulle lisää investointeja, matkailijoita sekä kehittää olemassa olevia yrityksiä ja tukea yrittäjiksi aikovia.

Työnantajana olennainen osa menestystämme on työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista cursorilaista omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja seutuun.

Arvot ohjaa toimintaamme. Toimimme rohkeasti ja uudella tavalla hyödyntäen näköalapaikkamme. Haemme aktiivisesti onnistumisia kumppanuuden kautta sekä tunnemme kumppaneidemme näkökulman, tarpeet ja haasteet. Olemme ylpeitä seudustamme ja yhdessä tekemisestämme.

Menestys syntyy ihmisistä

Cursorin menestys perustuu sitoutuneeseen ja osaavaan henkilöstöön. Haluamme tarjota välittävän, yhteisöllisen ja arvostavan työympäristön kaikille cursorilaisille. Rento, avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri ovat tärkeitä asioita meille cursorilaisille.

Meillä työskentelee reilu 40 ammattilaista. Työyhteisössämme on edustettuna eri alojen ihmisiä niin yritystoiminnan, matkailun, InvestIn, teollisuuden, ilmasto- ja energia-alojen kuin palvelu-, talous- ja hallinnon aloilta. Toimintaympäristömme muutokset ja uudistuminen on viime vuosina edellyttänyt henkilöstöltä entistä vahvempaa liiketoiminnan osaamista, yrittäjähenkisyyttä, muutosvalmiutta ja uuden oppimista. Haluamme joukkoomme innostuneita ja osaavia tyyppejä.

Cursorin henkilöstöedut

  • liikuntaedut
  • työterveyshuolto
  • tuettu työpaikkaruokailu
  • virkistystoiminta ja henkilöstötilaisuudet
  • osaamisen kehittäminen

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole hakuja avoinna.

Haluatko mukaan kehittämään Kotkan-Haminan seutua ja Loviisaa yhdessä kanssamme?

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen sähköpostitse henkilöstöjohtajalle tai osoitteeseen info@cursor.fi