Yrityskummit ja hallituspartnerit

Yrityskummi sparraa ja tukee yrittäjää

Yrityskummi on kokenut yritystoiminnan asiantuntija, joka tarjoaa sinulle maksutonta asiantuntijaneuvontaa ja tukea, sekä sparraa sinua yritystoimintasi kehittämisessä ja haasteissa. Yrityskummilla on itsellään vankka liiketoimintakokemus yrittäjänä tai liike-elämässä. Yhdessä hänen kanssaan sinun on helpompi hahmottaa yrityksesi nykytilanne, asettaa yritystoiminnallesi tavoitteita ja oivaltaa keinoja tavoitteisiin pääsemiseksi.

Yrityskummin palvelu on maksutonta ja luottamuksellista

Yrityskummitoiminta on vapaaehtoista ja luottamuksellista palvelua. Kotkan-Haminan seudulla yrityskummitoimintaa koordinoi Cursor Oy. Valtakunnallisesti yrityskummitoimintaa ohjaa Suomen Yrityskummit ry.

Kummisuhde yrittäjän ja yrityskummin välillä voi kestää muutamasta kuukaudesta vuosiin. Palvelu on tarkoitettu yrityksille, joilla on vähintään yksi toimintavuosi tai tilinpäätös takanaan.

Hae yrityskummia

Jos yrityskummin tuki kiinnostaa sinua, hae yrityskummia hakulomakeella. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Yrityskummit ehdottavat sinulle sopivaa kummia ja sopivat tapaamisesta.

Ryhdy yrityskummiksi

Haluatko olla mukana auttamassa alueesi yrittäjiä onnistumaan ja kehittää maakuntasi yritystoimintaa?

Suomen Yrityskummit hakee jatkuvasti joukkoonsa uusia yrityskummeja. Yrityskummilla tulee olla vankka liiketoimintakokemus joko yrittäjänä tai liike-elämän palveluksessa. Kyky kuunnella yrittäjää ja esittää oikeita kysymyksiä on yrityskummille tärkeämpää kuin oikeiden vastausten antaminen.

Jos yrityskummina toimiminen kiinnostaa, ota yhteyttä!

Jarmo Kuntonen
Kymenlaakson aluekummi
jarmo.kuntonen@tilintarkastuskuntonen.fi 
puh. 0500 657 362

Jani Koho
Kotkan–Haminan seudun yhteyskummi
jani.koho@yrityskummit.fi
puh. 050 558 3862

Heli Tiitinen
Yhteyshenkilö Cursor Oy:ssä
heli.tiitinen@cursor.fi
puh. 040 190 2542

Hallituspartnerit

Tarvitsetko yrityksesi hallitukseen riippumattoman hallitusjäsenen tai hallitustyöhön osallistuvan asiantuntijan? Hallituspartnerit Kymenlaakso ry välittää asiantuntijoita, joilla on aito halu auttaa alueen PK-yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.

Hallituspartnerit Kymenlaakso ry:n toiminnan tavoitteena on tukea kymenlaaksolaisen elinkeinoelämän kilpailukykyä. Hallituspartnerit työskentelevät alueella toimivien PK-yritysten kasvun ja menestyksen vahvistamiseksi kehittämällä yritysten hallitustyöskentelyä ja hyvän hallintotavan noudattamista.

Hallituspartnereiden jäsenillä on monipuolinen kokemus yrittäjyydestä ja johtamisesta, jonka avulla yrityksillä on mahdollisuus vahvistaa omaa osaamistaan. Hallituspartnerit Kymenlaakso ry on valtakunnallisen Hallituspartnerit-verkoston jäsen.  

Jos kiinnostuit palvelusta, ota yhteyttä!

Jari Simola
Hallituspartnerit Kymenlaakso ry:n asiamies
jari.simola@jakendos.fi
puh. 041 432 2170