Talousneuvonta

Talousneuvonta auttaa vaikeuksissa

Talousneuvonta auttaa sinua, jos yritykselläsi on talousvaikeuksia tai taloustilanne on haastava. Talousneuvontaa saat Cursorin yritysneuvonnasta. Lisäksi Yritys-Suomen talousasiantuntijat auttavat sinua velkaneuvonnassa.

Tärkeintä on, ettet jää yksin, vaan pyydät apua mahdollisimman nopeasti! Sekä Cursorin että Yritys-Suomen palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.  

Talousneuvonta Cursorin yritysneuvonnasta

Jos yrityksesi taloustilanne mietityttää tai tilanne on jo johtanut kassan kriisiytymisen, ota rohkeasti yhteyttä Cursorin yritysneuvontaan. Ensimmäisiä merkkejä taloustilanteen heikentymisestä ovat esimerkiksi maksujen viivästymiset, henkilökohtaiset lisäpanostukset yritykseen ja verojen laiminlyönnit. Löydetään yhdessä sinulle ratkaisu hankalaan tilanteeseen!

Autamme sinua mm. kassasuunnittelussa, rahoitusjärjestelyissä, kannattavuuslaskelmissa ja pääomajärjestelyissä. Suunnittelemme taloutta kanssasi ja teemme tarkat talouslaskelmat yhdessä.

Yrityksesi rahoittajille, sijoittajille ja tavarantoimittajille tulee pystyä selvittämään yrityksen taloustilanne uskottavasti. Hyvillä ja tarkoilla laskelmilla pystyt vakuuttamaan, että yrityksesi taloudellinen tilanne kestää riskejä, ja yritykseesi kannattaa edelleen satsata.  

Talousapu -neuvontapalvelu

Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu auttaa ja neuvoo, jos olet talous- ja maksuvaikeuksissa. Neuvonnassa palvelevat yrityksen talouden ja tervehdyttämisen asiantuntijat. Talousapu auttaa numerossa 029 502 4880. Ota yhteys Talousapuun, jos

  • yrityksellesi on kertynyt maksamattomia laskuja
  • et tiedä, mitä tehdä, kun työt tai myynti on vähentynyt
  • haluat keskustella yritystoimintasi tulevaisuudesta yleisesti
  • tunnet, että et enää jaksa talousvaikeuksissa yksin

Muita maksuttomia tukipalveluita yrittäjille