Kehitä yritystä

Yritysneuvonta auttaa yrityksesi kehittämisessä

Yritysneuvonta auttaa, jos mietit yrityksesi kehittämistä tai laajentamista, tai mikäli kohtaat yritystoiminnassasi haasteita.

Meiltä Cursorin kokeneilta yritysasiantuntijoilta saat ajantasaista tietoa eri mahdollisuuksista. Avustamme sinua mielellämme esimerkiksi rahoitukseen, investointeihin, yritysjärjestelyihin, omistajanvaihdokseen ja talouden hallintaan liittyvissä asioissa. Saat meiltä apua myös toimitila- ja henkilöstöasioihin sekä suunnitelmien ja laskelmien laatimiseen.

Yritysneuvonta palvelee livenä ja etänä

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti yrityskäynneillä, palvelupisteissämme Kotkassa, Haminassa ja Loviisassa sekä verkon välityksellä tai puhelimitse – aivan kuinka sinulle parhaiten sopii. Joskus tapaaminen kerran riittää, toisinaan asiakassuhde saattaa kestää kuukausia tai vuosia. Olemme mukanasi ja tukenasi niin kauan kuin tarvitset!

Yritysneuvonta on sinulle täysin maksutonta, kuten kaikki muutkin yrityspalvelumme. Teemme työtämme aina luottamuksellisesti sekä yksityisyyttäsi, ideoitasi ja suunnitelmiasi arvostaen.

Lisää tietoa linkeistä

Koostimme sinulle tietoa yritystoiminnan kehittämiseen myös alla oleviin linkkeihin. Lisäksi löydät kaikki yrittäjän tärkeät lomakkeet sekä sopimus- ja laskentapohjat materiaalipankistamme.

Varaa rohkeasti aika yritysneuvojalle TÄSTÄ – luodaan yrityksestäsi kestävä unelmien yritys yhdessä!