Palvelut yrittäjille

Yrityspalveluilla kohti unelmien yrittäjyyttä

Tuotamme palveluita seudun yrittäjille. Asiakaslähtöisten yrityspalveluiden avulla tuemme koko seudun elinvoimaa ja yritystoiminnan kehittymistä. Asiakaslupauksemme mukaisesti autamme yrittäjiä kohti unelmien yrittäjyyttä!

Yritysneuvonta tarjoaa kokeneiden yritysneuvojiemme ja laajan asiantuntijaverkoston avulla luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa aloittaville yrittäjille sekä seudulla jo toimiville yrityksille.

Järjestämme vuosittain kymmeniä koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksia, tuotamme tietopalveluita, ylläpidämme seudun toimitila- ja tonttirekisteriä sekä yritys- ja palveluhakemistoa. Viestimme monikanavaisesti yritystoimintaa kokevista uudistuksista ja pidämme aktiivisesti yhteyttä seudun yrittäjiin.

Yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjämäisen asenteen kautta innostamme kaiken ikäisiä yrittäjyyteen. Rohkeilla kokeiluilla ja uusilla avauksilla synnytämme uutta yritystoimintaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa.

Palvelumme tuotetaan yhteistyössä laajan ja luotettavan asiantuntija- ja elinkeinoelämätoimijoiden verkoston kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tavoitteenamme on tarjota Suomen parhaita palveluita niin yrittäjille kuin omistaja-asiakkaillemekin. Digitaalisten palveluiden kehittämisen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia, laadukkaampia, ajasta ja paikasta riippumattomia palveluita.