Eagle Motorsport Marketing EMM Ky

Mikko Almgren, Eagle Motorsport Marketing EMM Ky

Pyhtääläisen Mikko Almgrenin vuonna 2004 perustama ja 100-prosenttisesti omistama Eagle Motorsport Marketing EMM Ky toteuttaa vuosittain satoja yrityksille suunnattuja tapahtumia. Näitä ovat mm. ratatapahtumat moottoriradoilla, tapahtumat yrityksen karting-hallilla Strömforsissa sekä jääkarting ja mönkkärisafarit Tahkolla. Lisäksi yritys tekee yhteistyötahoille tuotepromootioita, esittelykiertueita sekä messu- ja muita esittelyjä roadshow-rekoilla. Keväällä on perustettu Event Marketing Finland Oy.

Cursorilta on toiminut neuvonantajana monessa asiassa

– Olen saanut nopeasti aina asiantuntija neuvoja oikeastaan liittyen mihin tahansa yritysasiaan. Reagointi ja vastaukset ovat ensiluokkaista, Almgren kertoo.

– Myös keväällä Event Marketing Finland -yrityksen perustamisessa Cursor oli asiantuntija-apuna taustalla. 

Koronaepidemia tuo omat haasteensa yritykselle.

– Tapahtumatuotanto elää vaikeita aikoja. Koronan takia leijonan osa yritystapahtumista on peruttu. Muuntautumalla ja kehittämällä uusia toimintoja, yrityksen on mahdollisuus selvitä yli tämän pandemian. Tässä on Cursor ollut myös isona apuna toimintojen uudistamisessa.

Mistä yrittäjä Mikko Almgren unelmoi?

–  Unelmoin siitä, että uusi yritys tuo uusia tapahtumatoimintoja muun muassa uudelle Pyhtään lentokentälle.

www.eaglemotorsport.fi
www.eaglekarting.fi
www.tahkokarting.fi