Perusta yritys

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen mielessä? Me Cursorin yritysneuvojat autamme sinua kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa Kotkan-Haminan seudulla ja Loviisassa.

Kerromme sinulle mielellämme yrityksen perustamisen ja käynnistämisen vaiheista sekä kestävästä ja kannattavasta liiketoiminnasta. Saat meiltä ajankohtaista tietoa yrittäjyydestä Kotkan-Haminan seudulla ja Loviisassa. Autamme sinua myös erilaisten suunnitelmien ja laskelmien laatimisessa sekä hyvien valintojen tekemisessä.

Toimimme aina luottamuksellisesti, yksityisyyttäsi ja liikeideaasi arvostaen.

Varaa aika maksuttomaan neuvontaan

Palvelemme sinua puhelimitse, henkilökohtaisesti Kotkan, Haminan ja Loviisan palvelupisteissä sekä Teamsin ja Skypen välityksellä – mikä sinulle parhaiten sopii. Voit varata ajan tapaamiseen ajanvarauskalenterista. Nopeissa kysymyksissä autamme sinua myös palveluneuvonnan numerossa. Cursorin yrityspalvelut ovat sinulle täysin maksuttomia, joten tämä apu kannattaa hyödyntää!

Yrityksen perustaminen: lisäinfoa linkeistä

Kokosimme sinulle alla oleviin linkkeihin lisätietoa yrityksen perustamisesta. Lisäksi löydät kaikki aloittavan yrittäjän tärkeät lomakkeet sekä sopimus- ja laskentapohjat materiaalipankistamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääset unelmiesi yritystoiminnan alkuun!