Skapa ditt drömföretag

Vill du förverkliga dina hemliga drömmar och grunda ditt drömföretag?

Har du redan ett företag, men behöver hjälp med att utveckla verksamheten – tillväxt, finansiering eller företagsarrangemang?

Vi på Cursor hjälper dig i riktning mot en hållbar och lönsam företagsverksamhet. Kontakta oss, så gör vi upp en plan tillsammans!

Vi betjänar Lovisa-företagare!

Företagstjänsterna hälsar företagare i Lovisa varmt välkomna som kunder med det nya serviceavtalet 1.1.2021. Vi står till er tjänst på vårt serviceställe i Lovisa samt på distans med videokonferenser och telefon. Med hjälp av rådgivningen för grundande av företag kan du starta din företagsverksamhet lönsamt. Vi hjälper också mer erfarna företagare som vill utveckla eller utöka företagsverksamheten.

Boka tid

Testa din företagsidé

Har du en bra affärsidé? Testa den hos en företagsrådgivare!

Klicka dig till idéknappssidan, ge en kort beskrivning av din affärsidé och skicka den till vår företagsrådgivare. Vi svarar på ditt meddelande så fort som möjligt och ger dig tips på hur du kan vidareutveckla och förverkliga din idé. Användningen av idéknappen är konfidentiell och avgiftsfri.

Läs mer

Coronahjälp till företagare

Det finns stöd att få för att klara sig igenom coronakrisen. Det finns många aktörer utöver Cursors företagsrådgivning som erbjuder hjälp till företagare, även staten och kommunerna understöder företagare på många sätt. Ta reda på mer om stöden i regionen Kotka-Fredrikshamn och Lovisa.

Läs mer (på finska)

Cursor-nyheter

Företagsrådgivarna till din tjänst

Boka tid