Notorius AML Oy

Atte Lammi, Notorius AML Oy

Keväällä 2020 Atte Lammen perustama Notorius AML Oy myy netissä ja Haminan Itäväylän myymälässä Thor Steinarin vaatteita. Maskuliiniset, voimakaslogoiset vaatteet löytyivät yrityksen päätuotteeksi ympäri maailmaa tehdyn kartoituksen perusteella. Pääpaino on mytologiaan ja viikinkiaiheisiin perustuvassa miesten mallistossa, mutta valikoimassa on myös sporttisempia asuja sekä naisten vaatteita.

Yritysneuvoja auttoi laskelmissa ja antoi uskoa menestysmahdollisuuksiin

Aloittava yrittäjä on saanut suuren avun Cursorin yritysneuvonnasta.
– Kalle (Kallionpää) on auttanut ihan sikanaan! Ilman Cursorin apuja liike olisi jäänyt perustamatta. Meillä on ollut 3-4 tapaamista, joissa erityisesti olen saanut apua laskelmiin – yksinäni en olisi ikinä jaksanut keskittyä niihin. Epävarmuus lähti ja yöt on nukuttu hyvin, Atte Lammi kertoo.

Yrityksen tulevaisuus

Yrityksen tulevaisuus tuntuu nyt hyvältä. Tavoitteena on laajentaa yrityksen tuotevalikoimaa yrityksen omalla Northammer-logolla brändättyihin vaatteisiin. Tarkoituksena on myös hallitusti laajentaa yritystä isommaksi ja käyttää alkuun harjoittelijoita, mutta myöhemmin palkata työntekijöitä.

Mistä yrittäjä Atte Lammi unelmoi?

– Unelmoin siitä, että yritys ei jää pelkäksi kokeiluksi, vaan on pysyvää ja kasvavaa toimintaa. Olisi kiva luoda omaa; vaatemallisto omalla logolla olisi hieno juttu.