Joululahjat läheltä kampanja

Tue paikallista – Osta läheltä

Ostetaan joululahjat paikallisilta yrityksiltä, tuetaan yhdessä työpaikkojen säilymistä seudulla ja ylläpidetään elinvoimaa poikkeuksellisena aikana. Jokaisella ostopäätöksellä on mahdollisuus auttaa!

Cursor, Kymenlaakson kauppakamari, Kotkan Kauppatie ja Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän Yrittäjät sekä Kymenlaakson Yrittäjänaiset tukevat paikallisia yrityksiä. Joulumyynnin edistämiseksi käynnistetään sosiaalisen median tapahtuma, jossa paikallisilla yrittäjillä on mahdollisuus nostaa esille tuotteitaan ja palveluitaan. Paikallisen yrityksen lahjakortti on myös oiva tapa ilahduttaa saajaa.

Osta läheltä Kotka-Hamina facebookryhmä

Osta läheltä Kotka-Hamina facebookryhmään voi jokainen yrittäjä itse lisätä tietoa ja tehdä nostoja tuotteistaan ja palveluistaan sekä kertoa hyvistä joululahjavinkeistä.

Kampanja-aika on 1.12. – 24.12.2020
Kampanjaan osallistuminen on yrittäjille maksutonta.

Liity ryhmään. Postaa kuva tuotteistasi tai palveluistasi, kerro lyhyesti parilla lauseella mistä on kyse sekä mistä ostokset voi tehdä. Lisää halutessa linkki sivuillesi.
Kts esimerkki:

Tee hyvä päätös, osta joululahjat paikallisilta!

-Tukemalla paikallista elinkeinoa on helppo tuottaa hyvää joulumieltä lahjan saajalle, itselle sekä paikallisille yrittäjälle. Vuosi on ollut monelle yrittäjälle vaikea ja nyt jos koskaan pienilläkin teoilla on väliä: toteaa Cursorin yrityspalvelujohtaja Tiina Paavola, Cursorista.

-Joulukauppa voi vielä pelastaa monen yrityksen tilanteen. Asioimalla oman paikkakuntamme yrityksissä vaikutamme välittömästi yrityksen kannattavuuteen ja työllistämismahdollisuuksiin sekä edistämme monipuolisen tarjonnan ja palveluiden säilymistä alueellamme. Erityisesti nyt jouluhankinnat kannattaa suunnata paikallisiin yrityksiin: kertoo toimitusjohtaja Marika Kirjavainen, Kymenlaakson kauppakamarista.

Turvallisia ostoksia meille kaikille

Paikalliset yrittäjät tekevät kaikkensa, että asiointi liikkeissä on turvallista myös korona-aikana. Moni yrittäjä tarjoaa asiakkaille yksityisiä ostosaikoja ja toimittaa tuotteita ja palveluita aina kotiin asti. Yhdessä saamme yhteiskunnan pysymään auki!

Osallistu kilpailuun

Osana Osta läheltä Kotka-Hamina kampanjaa toteutetaan arvonta, jossa osallistujien kesken arvotaan 200 euron lahjakortti paikalliseen liikkeeseen. Arvontaan pääsee osallistumaan liittymällä Osta läheltä Kotka-Hamina Facebook-ryhmään ja kommentoimalla postaukseen, minkä paikallisen yrityksen palveluita tai tuotteita sinä suosittelisit pukinkonttiin? Arvonta suoritetaan 16.12.2020.

Lisätietoja kampanjasta yrityspalvelujohtaja Tiina Paavola 040 190 2521, tiina.paavola@cursor.fi.

#ostalahelta #tuepaikallista #pyhtää #kotka #hamina #virolahti #miehikkälä #yrittäjät