Jobba hos Cursor

Bli en cursor

Vi cursorer arbetar för att vår regions företagsverksamhet och livskraft växer. Vår uppgift är att få mer investeringar, turister, samt att utveckla befintliga företag och stödja dem som tänker bli företagare.

Som arbetsgivare är en viktig del av vår framgång att vi sköter om arbetsvälbefinnandet. Vi uppmuntrar varje cursor att skapa en positiv atmosfär och diskussion för egen del i sin arbetsmiljö; med människor, gemenskaper och regionen.

Värden styr vår verksamhet. Vi agerar djärvt och på ett nytt sätt från vår utsiktsplats. Vi söker aktivt framgång genom partnerskap och känner till våra partners perspektiv, behov och utmaningar. Vi är stolta över vår region och vad vi gör tillsammans.

Framgång kommer från människor

Cursors framgång bygger på engagerad och kunnig personal. Vi vill erbjuda en omtänksam, gemensam och uppskattande arbetsmiljö för alla cursorer. En avslappnad, öppen och konfidentiell atmosfär är viktiga saker för oss cursorer.

Vi har omkring 40 yrkesverksamma. Vårt arbetsgemenskap representeras av människor från olika branscher, såsom näringsliv, turism, Invest, industri, klimat- och energi, liksom service, ekonomi och administration. Förändringar och förnyelser i vår verksamhetsmiljö de senaste åren har krävt ännu starkare företagsverksamhetskunskap, entreprenörskap, förändringsberedskap och att lära sig nya saker. Vi vill att entusiastiska och kunniga typer ska söka till oss.

Cursorens personalförmåner

  • träningsförmåner
  • företagshälsovård
  • stöd för arbetsplatslunch
  • fritidsaktiviteter och personalevenemang
  • kompetensutveckling