Yrittäjyyskasvatus

Mitä yrittäjyyskasvatus on?

Yrittäjyyskasvatus kehittää elämässä tarvittavien tietojen, taitojen ja valmiuksien oppimista. Se rohkaisee yrittäjämäiseen asenteeseen, oma-aloitteisuuteen ja aktiivisuuteen. Yrittäjyys on asenne ja toimintatapa, johon voi kasvaa itse tekemällä ja kokeilemalla.
 

Tilaa yrittäjyyskasvatusluento!

Meille on sydämen asia edistää yrittäjyyttä ja kehittää yrittäjyysilmapiiriä Kotkan-Haminan seudulla. Tillaa meiltä asiantuntija vierailemaan oppitunnille ja kertomaan yritystoiminnasta ja innostamaan yrittäjyyteen.
 

Yrittäjyyskasvatus Kotka-Haminan seudulla

Seudulla toimiva YES Kotka-Hamina on osa valtakunnallista YES-verkostoa. YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkosto, joka edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista kouluttamalla opettajia ja varhaiskasvattajia, kehittämällä koulutusta, rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä, tarjoamalla materiaaleja opetukseen ja tarjoamalla Nuori Yrittäjyys ry:n opinto-ohjelmia ja oppimateriaaleja. Seudun yrittäjyyskasvatusta ohjaa Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategia
 

Opettaja, varhaiskasvattaja, yrittäjä, opiskelija - tule mukaan verkostoon! 

Ota rohkeasti yhteyttä!
Yrittäjyyskasvatuksen asiantuntija Maarit Koverola p. 040 1902545,  maarit.koverola@cursor.fi
Liity Facebook -ryhmään: Yrittäjyyskasvatus Kaakkois-Suomessa

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019