BizCycle - pyörämatkailun kehittämistä

BizCycle-hankkeen avulla tuetaan ja kehitetään pyöräilymatkailupalveluihin keskittyneiden yritysten ja yrittäjien toimintaa kouluttamalla yrityksiä sekä markkinoimalla Kotkan-Haminan seutua kansainvälisille matkailijoille pyöräilykohteena. 

Cursorin lisäksi kumppaneina ovat myös ITMO-yliopisto (pääpartneri), IT-yritykset Fruct Oy ja Vismart Oy sekä Leningradin alueen matkailupalvelukeskus ja Leningradin alueen matkailualan komitea.

Toteutusaika: 
01.11.2018 to 30.10.2021
Rahoittajan projektikoodi: 
KS1305
Kokonaisbudjetti: 
€807 902
Rahoitusohjelma: 
ENI CBC
Tila: 
Toteutus
Kohderyhmät: 
Yritykset
Kohderyhmille tuotetut palvelut: 
1) Koulutustilaisuudet/sparraukset pyörämatkailun eritysteemasta tarpeiden mukaan esim.: - Palveluiden suunnittelua ja kohdentamista pyörämatkailijoille - Asiakastuntemusta - Palvelutilanteiden käytännön kielitaitoa ja opastusta - Yritysnäkyvyyttä eri kanavissa ja medioissa - Turvallisuus-, tila- ja miljöösuunnittelua - Markkinointisuunnittelua 2) Mediamatkan järjestäminen reittien ja paikallisten palveluiden edistämiseksi, mukana media ja vaikuttajia Suomesta ja Venäjältä 3) Tuki tuotteistamisessa
Hankkeen hyöty kohderyhmälle: 
BizCycle-hankkeessa pyrimme lisäämään pyörämatkailun suuntautumista Kotkan-Haminan seudulle niin kotimaasta kuin Vaalimaan rajankin kautta ja kehittämään pyörämatkailijoille kohdistettuja palveluja sekä niiden viestintää.
Toimiala: 
Matkailu

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019