Polttix Oy

Toni Halme, Polttix Oy

Omistajanvaihdoksen myötä Toni Halme on vuoden 2018 alusta lähtien pyörittänyt Polttix Oy:tä Kotkan Sutelassa. Sitä ennen hän oli tämän vuonna 1994 Markku Enqvistin perustaman yrityksen pitkäaikainen työntekijä. Alun perin yritys aloitti Kotkan Polttopuun nimellä polttopuun myyjänä. 2000-luvulla se on kasvanut puutavara- ja maa-ainesmyymäläksi, joka palvelee niin kunta-, yritys- kuin yksityisasiakkaitakin.

Cursor on ollut vahvasti mukana yrityksen kasvutarinassa.
– Nykyisen kuivaamohallin laajentamisen rakentamiseen liittyvien tukien hakemisessa Cursorilta saamamme apu oli ratkaisevaa koko hankkeen toteutumisen kannalta. Myös kun suunnittelimme vuonna 2017 yrityksen omistajanvaihdosta, saamamme Cursorin asiantuntija-apu oli avainasemassa yrityskauppojen onnistumisessa, kertoo Toni Halme.

Yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta. Koronatilanteesta huolimatta kauppa käy hyvin, ja yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat positiiviset.

Mistä unelmoi yrittäjä Toni Halme?

– Lottovoitosta, terveydestä ja pitkästä iästä. Yrittäjänä mukavista asiakastapaamisista ja yrityksen kasvutarinasta. Toivon, että kivijalkamyymälöillä on nyt ja tulevaisuudessa mahdollisuus olla osa yhteiskuntaa.

www.polttix.fi