Tapahtumat

Lisää tapahtumia

Blogit/Ajankohtaista

Uskallusta yrittää, NY Vuosi yrittäjänä

10.02.2017

Etelä-Kymenlaakson nuorimmat yrittäjät esittelivät NY-yrityksiensä toimintaa, palveluta ja tuotteita NY Uskalla yrittää semifinaalissa Kotekolla ja kauppakeskus Pasaatissa.

Poistotekstiileihin liittyvä liiketoiminta esillä - myös Kymenlaaksossa selvitetään asiaa

01.02.2017

Työpajassa käytiin läpi poistotekstiilien keräystä ja käsittelyä.

Mitä pienen yrityksen talousjohtaminen tarkoittaa?

27.01.2017

Suomen yrityksistä suurin osa on pieniä yhden tai vain muutaman hengen työllistäviä yrityksiä. Tarvitseeko tällainen yritys talousjohtamista?

Yrityskummi sparraa yrittäjää

18.01.2017

Yrityskummit ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita. He ovat lupautuneet toimimaan yrittäjien tukena oman aikataulunsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Yrittämisen infopläjäykset alkavat 1.2.2017

13.01.2017

Neuvontatilaisuudet kaikille yrittäjille ja yrittämistä suunnitteleville 

Yritystarinat

Ravintola Vaakku

24.11.2016

Ainoa keino pärjätä on tehdä yhdessä. Pitää osata käyttää haasteet mahdollisuuksina, toteavat yrittäjät Niina Utter ja Niko Löyttynen.

HelppoAsu

24.11.2016

Mietin, miten pukeminen voisi olla helpompaa, jolloin aikaa jäisi muulle – vaikkapa tärkeälle yhdessäololle. Kaikilla on myös oikeus pukeutua kauniisti ja mukavasti. Se parantaa mielialaa ja elämänlaatua. HelppoAsun vaatteisiin olen pystynyt tiivistämään kaiken tähän asti oppimani.

Suomen Karamellitehdas

24.11.2016

Minulle oma yritys tarkoittaa myöhäisiä iltoja ja aikaisia aamuja. Se tarkoittaa että ajattelen työasioita lähes koko valveillaoloajan; mitä muuta voin vielä tehdä? Mitä voin vielä parantaa että yritys on yhä menestyksekkäämpi ja kannattavampi?

Seppälän lammastila

24.11.2016

Seppälän tilalla pääosassa ovat eläimet. Eläinten hoito on aina ollut lähellä aiemmin lähes 20 vuotta maatalouslomittajan töitä tehneen Anun sydäntä. Eläinten hyvä pito on se tärkein asia.

Haminan Autokorjaamo

24.11.2016

Asiakkaalle annetut lupaukset pidetään ja tavoitteena on että ne vielä ylitetään. Itseään pitää aina kyseenalaistaa – pitää miettiä jatkuvasti voiko asiat tehdä uudella tavalla.

Tiedotteet

Uusia yrityksiä perustettiin vuonna 2016 Kotkan-Haminan seudulle jonkin verran edellisvuotta vähemmän

13.02.2017

Perustaminen on edelliseen vuoteen verrattuna ollut vilkkainta Kotkassa, jonne syntyi 196 uutta yritystä. Myös Pyhtäälle perustettiin 7 uutta yritystä edellisvuotta enemmän.

Kotka, Cursor ja Xamk digitalisaatio-yhteistyöhön

08.02.2017

Tavoitteena on kehittää tutkimus-, kehitys- ja koulutusympäristöä Kotkassa. 

Uskalla Yrittää semifinaalista kohti Helsingin finaalia

03.02.2017

Kotkassa järjestettiin 2.2.2017 Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää –semifinaali perusasteen ja 2. asteen opiskelijoille. Päivä alkoi yritysesittelyillä Ekamin Kotekon kampuksella ja iltapäivällä messuständit valtasivat kauppakeskus Pasaatin.

Levelup Startup Accelerator -yrityskiihdyttämö käynnistyi Kymenlaaksossa

01.02.2017

Kymenlaakson uusi yrityskiihdyttämö Levelup Startup Accelerator aloittaa toimintansa helmikuun alussa.

Teslalle tarjolla houkutteleva sijoittumispaikka Kaakkois-Suomessa

26.01.2017

Sähköautoja valmistava yhdysvaltalaisyritys Tesla hakee parhaillaan sijoittumispaikkaa akku- ja autotehtaalle Euroopasta. 

Toimitilat ja tontit

Lisää toimitiloja ja tontteja

 

 

 

Tänään @suomenyrittajat @jmpentikainen vierailulla meillä Cursorissa: esillä mm. miten yritys valitsee sijaintinsa https://t.co/KH7EmisDup
#Kotkahamina seudun helmiä tänne muuttaneiden nuorten koulutettujen suusta
#kotkahamina seudulle muuttaneiden nuorten osaajien ryhmä: seudun hyvä sijainti ja upea luonto seudun helmiä! https://t.co/7XjNVUjbB2
RT @esa_partanen: Tänään #kotkahamina -seudulle muuttaneiden nuorten osaajien sparrausryhmän tapaaminen
RT @esa_partanen: Osallistu kyselyyn: tarpeita / ideoita uusille #kiertotalous-palveluille?
RT @JouniEho: Kotkaan Suomen Singularity University?

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen info@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2016