Cursorilaiseksi

Me cursorilaiset teemme töitä, jotta seudun yritystoiminta ja elinvoima kasvaa. Tehtävämme on saada seudulle lisää investointeja, matkailijoita sekä kehittää olemassa olevia yrityksiä ja tukea yrittäjiksi aikovia.

Arvot ohjaa toimintaamme. Toimimme rohkeasti ja uudella tavalla hyödyntäen näköalapaikkamme. Haemme aktiivisesti onnistumisia kumppanuuden kautta sekä tunnemme kumppaneidemme näkökulman, tarpeet ja haasteet. Olemme ylpeitä seudustamme ja yhdessä tekemisestämme.

Meillä työskentelee noin 40 ammattilaista. Työyhteisössämme on edustettuna eri alojen ihmisiä niin yritystoiminnan, matkailun, InvestIn, teollisuuden, ilmasto- ja energia-alojen kuin palvelu-, talous- ja hallinnon aloilta. Toimintaympäristömme muutokset ja uudistuminen on viime vuosina edellyttänyt henkilöstöltä entistä vahvempaa liiketoiminnan osaamista, yrittäjähenkisyyttä, muutosvalmiutta ja uuden oppimista. Haluamme joukkoomme innostuneita ja osaavia tyyppejä.

Tällä hetkellä meillä on seuraavat paikat avoinna ja hakuaika 4.1.2021 saakka.

Senior Advisor, Invest In

Projektipäällikkö / Venäjä-asiantuntija

Matkailukoordinaattori

Yritysneuvoja

Sisällöntuottaja matkailumarkkinointiin

Tourism Development Manager