Konserniyhtiöt

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö on monessa mukana: tytäryhtiöinä Cursor Oy omistaa seitsemän osakeyhtiötä ja omistusosuuksia Cursorilla on viidessä kiinteistöyhtiössä.

Lisäksi Cursorin omistuksessa on hallirakennus Kotkan Kuusisessa.

Cursor Plus Oy

Cursor Oy:n kokonaan omistama tytäryhtiö Cursor Plus Oy vastaa Cursor-konsernin taloudesta ja hallinnosta. Cursor Plus on perustettu vuonna 1993, jolloin konsernin laskentatoimi yhtiöitettiin.

Cursor-konsernin taloushallinnon lisäksi Cursor Plus hoitaa konsernin hallinnoimien seudullisten kehittämishankkeiden sekä kotimaisten ja kansainvälisten EU-projektien taloushallinnon tehtävät. Cursor Plussan tehtäviin kuuluvat myös Cursorin tietohallinto ja tietojärjestelmien ylläpito sekä kehittäminen.

C-Real Oy

Cursor Oy perusti loppuvuodesta 2007 yhdessä viiden pk-yrityksen kanssa kiinteistöjen hallintaan Venäjällä keskittyvän yhtiön, jonka toimialana on teollisuustilojen hallinnointi ja vuokraaminen suomalaisille pk-yrityksille.

C-Real Oy:n perustajaosakkaat ovat Cursorin lisäksi Ekovilla Oy, puupohjaisia lämpöeristeitä valmistava yritys Kuusankoskelta; Finninno Oy, betonielementtejä ja muottijärjestelmiä tuottava yritys Kotkasta; EuroKronstadt Oy, moottorien osia valmistava konepaja Lappeenrannasta ja Kronstadtista; LasiVuorimaa Ky lasirakenteita ja ikkunoita valmistava yritys Kotkasta sekä Kaakon Rajapalvelukeskus Oy, kehitysyhtiö Virolahdelta.

C-Real Oy hankkii Luoteis-Venäjältä tontin ja teollisuushallitilaa joko vuokralle tai omistukseen. Kiinteistön kunnostuksen jälkeen tilat vuokrataan suomalaisille teollisuusyrityksille, joilla on tavoitteena etabloitua Venäjän markkinoille. Yhteisen kiinteistöratkaisun toteuttaminen pienentää merkittävästi uudelle markkina-alueelle sijoittumiseen sisältyvää riskiä. Lisäksi C-Real Oy huolehtii Venäjän kiinteistömarkkinoiden vaatimasta erikoisasiantuntemuksesta.

Kiinteistöyhtiöt

Cursor omistaa osuuksia useista seudun yritystoiminnalle liiketiloja tarjoavista kiinteistöistä.

  • Kiinteistö Oy Takojantie 14 100 %
  • Kiinteistö Oy Twin Eagle 100 %
  • Kiinteistö Oy Eagle 3 100 %
  • Kiinteistö Oy Datariina 100 %
  • Kiinteistö Oy Eagle 54%
  • Kiinteistö Oy Haminan Hailikari 33 %
  • Vaalimaan Liiteri Oy Miehikkälän logistiikka-alueella 33 %
  • Kiinteistö Oy Kotkan Keskuskatu 7 10 %

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019