Viisi syytä valita Datariina – katso vapaat toimitilat Kotkassa

Yrityksen toimitilojen toimivuus on tärkeää kahdestakin syystä; työntekijöiden pitää viihtyä ja asiakkaiden on helppo tulla käymään. On myös tärkeää, että sijainti on toiminnan kannalta sopiva ja yritys saa tarvittavat palvelut sekä avun – joko vuokranantajalta tai muilta palveluntuottajilta.

Kun yritys etsii vapaita toimitiloja Kotkassa, keskustan läheisyydestä, voi Datariinan vuokrattavat tilat olla potentiaalinen vaihtoehto. Datariina on Cursor Oy:n omistama kiinteistö ja toimitilojen vuokraamisesta vastaa Cursorin kiinteistöpalvelut. Vuosittaisessa vuokralaisten asiakastyytyväisyyskyselyssä vuokralaiset ovat olleet tyytyväisiä toimitilojensa toimivuuteen ja kuntoon.

Miksi tutustua vapaisiin toimitiloihin Kotkan Datariinassa?

 1. Toimitiloja on lukuisia eri kokoisia ja tiloista voi rakentaa omannäköiset
  Datariinassa on tarjolla toimitilaa aina pienestä toimistohuoneesta useamman sadan neliön toimitiloihin. Vuokrausprosessin aikana Cursorin kiinteistöpalvelut antavat tietoa toimitilan ominaisuuksista sekä räätälöintimahdollisuuksista. Lue myös, miten Cadmatic teki oman toimitilamuutoksensa Datariinassa.
 2. Datariinassa on tarjolla erillisiä vuokrattavia kokoustiloja, saunatilat sekä lounasravintola
  Yrityksen oman toimitilan lisäksi Datariinassa voi vuokrata useita eri kokoisia kokoustiloja, sekä suurempaa Optio-salia isompia koulutuksia tai tilaisuuksia varten. Alakerran saunatilat soveltuvat yrityksen pikkujoulujen tai tyhy-päivän viettoon, eikä lounaallekaan tarvitse lähteä omaa taloa pidemmälle.
 3. Vuokrausprosessi on helppo
  Kun yrityksen on aika etsiä itselleen sopivaa toimitilaa, voi vapaita toimitiloja etsiä erilaisista toimitilarekistereistä tai ottaa yhteyttä suoraan Cursorin kiinteistöpalveluihin. Cursorin vuokrausprosessi on helppo ja etenee aina asiakkaan toiveiden mukaan. Tyypillisemmin vuokrausprosessit etenevät kahdella eri tavalla: siten, että asiakkaalle annetaan tarpeisiin soveltuvista tiloista tilatarjous ja sen jälkeen tutustutaan tiloihin paikan päällä, tai siten, että ensin etsitään tilakatselmuksessa yritykselle sopivat tilat ja annetaan niistä kirjallinen tarjous. Lue lisää Cursorin vuokrausprosessista täällä.
 4. Yleisten sisä- ja ulkotilojen siisteyttä ylläpidetään säännöllisesti
  Yleisten sisä- tai ulkoalueiden huolto ei ole pelkästään ulkonäöllinen seikka, vaan osa kiinteistön kokonaisturvallisuutta – ja siksi tärkeää myös vuokralaisen näkökulmasta. Datariinan yleisten sisä- ja ulkotilojen siisteydestä vastaavat ulkopuoliset palveluntuottajat, jotka tekevät paitsi päivittäisiä ja kuukausittaisia toimenpiteitä, myös erilaisia kauden mukaisia huoltoja. Lue, miten Datariinan ulkoalueet huolletaan keväisin.
 5. Sijainti ja hyvät parkkitilat
  Datariina sijaitsee ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä ja sen pihalla on hyvin parkkitilaa sekä yritysten työntekijöille, että asiakkaille. Parkkipaikalta löytyy myös mahdollisuus sähköautojen lataamiseen. Linja-autoasema on noin 400 metrin päässä, ja Sapokan upeaan puistoon kävelee noin kymmenen minuuttia.

 Tulisiko teidän yrityksestänne datariinalainen? Tutustu vapaisiin toimitiloihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!