Cursor ja alueen yrittäjät juhlivat uudessa Satama Areenassa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun ja Loviisan elinkeinopalvelujen tarjoaja, juhlisti ensimmäistä Yrittäjägaalaansa Kotkan Satama Areenassa tiistaina 5. syyskuuta 2023. Tämä merkittävä tapahtuma kokosi yhteen noin 500 alueen yrittäjää, yrittäjäyhdistysten ja kuntien edustajaa sekä muita juhlavieraita. Gaalassa juhlittiin paikallisten yrittäjien saavutuksia ja alueemme yhä positiivisempaa yrityskulttuuria.

Cursorin Yrittäjägaala oli yhteistyön ja yhteisöllisyyden juhla, joka korosti menestyvien yritysten ja niiden intohimoisten yrittäjien merkitystä. Gaala tarjosi myös ainutlaatuisen tilaisuuden arvioida alueen nykyistä yritysilmapiiriä, joka on viime vuosina vahvistunut huomattavasti. Kotkan-Haminan seudulla ja Loviisassa vallitsee kasvava ja kannustava yritysilmapiiri, joka houkuttelee uusia yrittäjiä ja sijoittujia alueelle.
Erittäin runsaslukuinen osallistuminen osoittaa kuinka paljon yrittäjyyttä alueellamme arvostetaan, ja tällä yhteenkuuluvuuden tunteella tulemme yhdessä saamaan ihmeitä aikaan”, kuvaa Cursorin toimitusjohtaja David Lindström illan tunnelmaa.

On upeaa, kuinka suuri joukko yrityksiä on halunnut osallistua tämä yhteisen juhlan toteuttamiseen. Meillä todellakin puhalletaan yhteen hiileen”, jatkaa yrityspalvelujohtaja Elina Reijasalo.

Kunnat ja yrittäjäjärjestöt jakoivat Vuoden yrittäjä -palkintoja Yrittäjägaalassa
Kotkan-Haminan seudun ja Loviisan kunnat ja yrittäjäjärjestöt palkitsivat menestyviä yrittäjiä ja yrityksiä, jotka ovat tehneet poikkeuksellista työtä yritystensä ja yhteisöjensä hyväksi. Yrittäjägaala oli myös kiitos ja tunnustus näiden yrittäjien ja yritysten sitoutumisesta paikalliseen yhteisöön ja alueen yritysmyönteisyyden kehitykseen.

Palkitut yrittäjät / Kuva Jukka Koskinen

Yrittäjägaalassa jaettiin vuoden 2023 yrittäjäpalkinnot seuraaville yrityksille:

Haminan Vuoden yrittäjä
Posliinitar AnnMaarit, yrittäjä Anneli Haimi

Loviisan Vuoden yritys
Loval Oy, Managing Director Thomas Stendahl

Loviisan Kunniamaininta yrittäjyydestä
Hilding Business Park, Perustajat Ken ja Dani Ryynänen

Kotkan kaupungin yrittäjäpalkinto
Erämys Keisarinkosket, yrittäjä Sauli Orimus

Kotkan Yrittäjät ry:n yrittäjäpalkinto
PP Maritime Oy, yrittäjä ja toimitusjohtaja Panu Vilhunen

Miehikkälän vuoden yrittäjä
Restec Finland Oy, yrittäjä Tapio Taipale

Pyhtään vuoden yrittäjä
Eagle Products Oy, toimitusjohtaja Tom Falk

Pyhtään vuoden nuori yrittäjä
St Building Services, yrittäjä Saku Tervonen

Virolahden kunnan yrittäjäpalkinto
Vaalimaan Kauppakartano Oy, toimitusjohtaja Sergei Ananiev

Lisätietoja
David Lindström, toimitusjohtaja
Puh. 040 190 2501
david.lindstrom@cursor.fi
Elina Reijasalo, yrityspalvelujohtaja
Puh. 040 820 4897
elina.reijasalo@cursor.fi