Haemme palveluassistenttia matkailutiimiin vakituiseen työsuhteeseen

Visit Kotka-Hamina on matkailun alueorganisaatio, joka toimii kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä. Tuotamme alueemme kunnille matkailun edistämispalveluita ja markkinoimme seutua matkailukohteena. Tiimissä on asiantuntijuutta matkailun ja kehittämisen alalta monipuolisesti ja visiomme on olla edelläkävijä matkailuelinkeinon tukemisen saralla.

Työnkuva

Palveluassistentin työkuva pitää sisällään laajan koordinatiivisen tehtäväkentän. Tulet vastaamaan erilaisten kokousten ja toimenpiteiden koordinoinnista ja käytännön järjestelyistä. Työskentelet läheisesti matkailujohtajan ja koko matkailutiimin kanssa. Tunnet Kymenlaakson ja Loviisan seudun ja pystyt tarvittaessa neuvomaan matkailijoita.

Työnkuvaasi kuuluu mm.

  • Ostolaskujen tarkistaminen ja tiliöinnit
  • Myyntilaskutus
  • Budjetinseurannat
  • Erilaisten raporttien valmistelu
  • Kalenterikutsut ja merkinnät, kutsulistat, ilmoittautumiset
  • Muistioiden laadinta, pöytäkirjat
  • Erilasten esitysten suunnittelu ja päivitys
  • Koulutusten koordinointi sekä niiden käytännön järjestelyt
  • Matkailuneuvonta s-postitse, puhelimitse ja tarvittaessa tilaisuuksien/tapahtumien aikana (tähän järjestämme koulutusta)

Työskentelet hyvin tiimissä, järjestelet mielelläsi asioita ja olet tarkka työssäsi. Olet tiimityöhenkinen, ulospäinsuuntautunut ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Nautit siitä, että pystyt organisoimaan asioita ja pitämään ns. langat hyvin hallussa.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Ammattitaidon lisäksi arvostamme asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, ulospäin suuntautuneisuutta sekä myönteistä asennetta työhön. Sujuvat tietotekniset taidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito ovat edellytys tehtävässä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään alueen näköalapaikalle. Työntekijälle tarjotaan monipuoliset edut. Työpaikka sijaitsee Kotkassa, mutta tehtävä edellyttää myös liikkumista toimipisteiden välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja valittu henkilö työllistyy suoraan Cursor Oy:lle.

Yleistä

Työsuhde on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta. Hakuaika päättyy 02.01.2022 klo 15.00.

Otamme hakemukset vastaan sähköpostilla osoitteeseen carina.pulkkinen@cursor.fi, otsikoksi Palveluassistentti hakemus

Yhteystiedot

Lisätietoja kehittämisyhtiöstä: www.cursor.fi

Lisätietoja tehtävästä:
Matkailujohtaja Ekaterina Miettinen, 050 310 9511
Henkilöstöjohtaja Carina Pulkkinen, 040 190 2502