Kahvila-ravintola Rose Oy avaa uuden ravintolan Pyhtäänlinnaan

Aiemmin Tropic Restaurant & Catering ravintolassa yrittäjänä toiminut Sara Kurko aloittaa ravintoloitsijana Pyhtäänlinnassa huhtikuussa 2022.

Soppakauha siirtyy tiloissa aiemmin toimineelta Kotkan Saaret Oy:ltä uudelle yrittäjälle perjantaina 8.4.2022. Avajaispäivää juhlistetaan lounaalla kakkukahvein.

Sara Kurkolla on pitkä kokemus ravintola- ja pitopalvelutoiminnasta ja nyt hänellä on mahdollisuus hyödyntää ammattitaitoaan tässä Huutjärven rannalla sijaitsevassa ravintolassa.

Upeilla järvinäkymillä vierailijoita hemmottelevissa ravintolatiloissa tulee olemaan tarjolla itse tehtyä lounasruokaa, erilaisia kahvila- ja kokoustarjoilutuotteita sekä á la cartelista täynnä maistuvia makuelämyksiä jokaiseen makuun”, Sara summaa.

”Ja yrityksille teemme mieluusti myös lounassopimuksia”, Sara lisää.

Ravintola palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin. Arkisin ravintola on avoinna kello 7.00–20.00 ja kello 11.00–13.00 tarjotaan lounasta. Perjantaisin ravintolan aukioloa jatketaan iltakymmeneen asti ja lauantaisin ravintola palvelee klo 12.00–22.00.

Arvostan suuresti sitä, että saamme vuokralaiseksemme yrittäjän, joka koronapandemian luomista eriasteisista haasteista huolimatta on valmis tarttumaan härkää sarvista”, Cursor Oy:n kiinteistöpäällikkö Annemari Rantala toteaa.

Lisätietoja:

Sara Kurko                                           
Kahvila-ravintola Rose Oy                           
puh. 040 517 8119                                      

Annemari Rantala
Cursor Oy
puh. 040 190 2552

Kuva: Pyhtään kunta