EU asettaa pakotteita ja vientirajoituksia Venäjälle

Me Cursorilla seuraamme tiiviisti Elinkeinoelämän keskusliiton (EK), ulkoministeriön ja Suomen Yrittäjät ry:n viestintää sekä ohjeita EU:n Venäjälle asettamista pakotteista ja vientirajoituksista sekä niiden huomioimisesta yritysten toimitusketjuissa ja asiakassuhteissa. Yritämme parhaamme mukaan välittää teille tietoa tilanteesta nettisivuillamme ja somekanavissamme. Tässä alla suorat linkit kanaviin.

Elinkeinoelämän keskusliitto
Ulkoministeriö
UM:n muistilista pakotteista viejälle
Suom
en Yrittäjät Ry

Jos teillä herää kysymyksiä aiheesta, niin yritysasiantuntijamme auttavat. Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse 040 190 2555 tai sähköpostilla yritysneuvonta@cursor.fi. Myös kaikki yhteystietomme löytyvät tästä linkistä

”Elämme surullisia aikoja. Toivomme, että tilanne mahdollisimman pian muuttuu paremmaksi”, David Lindström, toimitusjohtaja, Cursor Oy.