Avoin työpaikka: matkailualan projektipäällikkö

Haemme joukkoomme matkailualan projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 03/2022 -06/2023

Vastaat matkailutiimin osana matkailuhankkeiden toteutuksesta ja hallinnoinnista. Hankkeen tavoitteena on tukea Vaalimaan raja-aseman henkilöliikenteen terveysturvallista avaamista, kehittää raja-alueen ja sen kaupallisten palvelujen digitaalisia alustoja ja ratkaisuja ja tukea raja-alueen kaupallisten palvelujen saavutettavuutta ja elinvoimaisuutta. Hanke tukee koronapandemiasta kärsineiden matkailu- ja palveluyritysten uudistumista ja kehittymistä, mm. digitaalisten ratkaisujen avulla.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen hallinnoinnista asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut hankkeen tilaisuuksiin ja muiden toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. Toimit pääyhteyshenkilönä ohjelman viranomaisiin. Tuet hankkeen markkinointisuunnitelman toteutusta, mm. digitaalisten kanavien ja tapahtumien kautta suomen ja englannin kielellä. Seuraat hankkeen budjetin toteutusta, järjestät kilpailutuksia ja koordinoit hankkeen ulkoistettujen asiantuntijoiden työtä.

Edellytämme sinulta monipuolista matkailualan osaamista, markkinatuntemusta ja hyvää työskentelyasennetta, sekä kokemusta kansallisten ja kansainvälisten hankkeiden hallinnoinnista ja toteutuksesta. Erinomaista suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa. Eduksi luetaan venäjän kielen taito, laaja kontaktiverkosto yritysmaailmaan sekä julkiseen sektoriin seudullisesti ja sähköisen markkinointiosaaminen.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, joustavaa työotetta, hyvää organisointikykyä ja myyntihenkisyyttä. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtävään soveltuvaa koulutusta. 

Yleistä:
Työsuhde on määräaikainen 06.2023 saakka ja alkaa 15.03.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta. Hakuaika päättyy 28.2.2022 klo 15.00.

Otamme hakemukset vastaan sähköpostilla osoitteeseen carina.pulkkinen@cursor.fi, otsikoksi Projektipäällikkö hakemus

Yhteystiedot:
Lisätietoja kehittämisyhtiöstä: www.cursor.fi

Lisätietoja tehtävästä:

Matkailujohtaja Ekaterina Miettinen, 050 310 9511

Henkilöstöjohtaja Carina Pulkkinen, 040 190 2502