Saija Kosunen

Saija Kosunen

Kuntoutumisen osaamisalalta valmistunut Saija Kosunen perusti tuki-/kotipalveluyrityksen keväällä. Kotiin tuleva Saija on ”jokapaikanhöylä”, joka yhdessä ikäihmisen kanssa siivoaa, leipoo, menee mustikkametsään, ongelle tai mikä kulloinkin on ajankohtaista tai toivottua. Palvelut räätälöidään erihintaisiksi paketeiksi. Koronan vuoksi yrityksen kotikäynnit eivät vielä toteudu, mutta yritys on lähtenyt liikkeelle Facebookissa toteutettavilla maksullisilla ja ilmaisilla matalan kynnyksen jumpilla.

Cursorin yritysneuvonta on selkeyttänyt Saijan omia ajatuksia.

– Ilman Cursorin Kallea en olisi tässä. Kun asiat päässä ovat olleet sekaisin, olen soittanut Kallelle. Hän on listannut ranskalaisin viivoin tärkeimmät asiat, ja taas ovat työt jatkuneet. Saija Kosunen kertoo yhteistyöstä yritysneuvoja Kalle Kallionpään kanssa.

Nuoren yrityksen kehittäminen jatkuu kaiken aikaa. Kun korona antaa myöten, käynnistyvät kotikäynnit. Tavoitteena on luoda uudistettu tukipalvelukonsepti, jolla vastataan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin säännöllisesti kuntouttavalla työotteella.

Mistä yrittäjä Saija Kosunen unelmoi?

– Unelmoin, että saan tehdä työtä aidosti sydämellä ja kiireettä. Hoitoalalla kiire vie usein resursseja, mutta haluan olla osana tätä moniammatillista yhteiskuntaa omana palveluntuottajanani.

www.saijakotiin.fi