Yrityksille apua koronakriisistä toipumiseen

Hankkeen logo

 

Yrityksille on tarjolla maksutonta asiantuntija-apua. Ajalla 1.9.2020 – 31.3.2021 apua voivat saada työllistävät pk-yritykset että yksinyrittäjät Kymenlaakson alueella. Haettava asiantuntija-apu on EU:n alaista de minimis -tukea ja myönnettävän tuen määrä on 1000 €/yritys. 

Apua voi saada seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Taloudellisen tilanteen tarkastelu, rahoitusratkaisujen selvitys ja suunnitelmat vakautuskeinojen käyttöönotosta  
  • Lakipalveluita, esimerkiksi saneerausvaiheeseen päätyneiden yritysten tervehdyttämissuunnitelmiin  
  • Digitalisaation mahdollisuuksien tunnistamiseen ja liiketaloudelliseen tarkasteluun  
  • Yritystoiminnan tuottavuuden ja tehokkuuden kehittäminen esim. Lean-menetelmää hyödyntäen  
  • Markkinoinnin ja myynnin tehostaminen, uusien asiakkuuksien ja markkina-alueiden löytäminen.  

Hae asiantuntija-apua täyttämällä HAKULOMAKE.  

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saatuamme sähköpostitse. Hyväksyttyjen hakemusten osalta asiantuntija on sinuun yhteydessä sopiakseen tapaamisesta. Saat tapaamisen jälkeen lyhyen raportin ja toimenpidesuunnitelman. Yritysneuvontamme auttaa ja palvelee sinua mahdollisissa jatkotoimenpiteissä ja toiminnan kehittämisessä. Hankkeessa on varattu rajallinen summa yritysten asiantuntija-apuihin.

Avun tarjoaa Yrittäjän tukiverkko -hanke, joka on Kymenlaakson liiton rahoittama Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja alueellisten kehitysyhtiöiden Cursorin ja Kinnon yhteishanke yritysten  avustamiseen  koronakriisissä  ja sen aiheuttamien  ongelmien toipumisessa vauhdittaminen.  

Lisätietoja: projektipäällikkö Riina Laaksonen, riina.laaksonen@cursor.fi, p. 040 190 2534.

Webinaari ja livetilaisuus

Muuttuvat tilanteet edellyttävät uusia työtapoja ja toimintamalleja. Tule siis kuulemaan lisää Yrittäjän tukiverkon palveluista ja Sotek-säätiön osaavia tekijöitä ja työnantajia kohtauttavasta Smart Jobista ke 16.9. klo 8.30-10.00. Ilmoittaudu mukaan tästä LINKISTÄ.  Osallistua voi joko paikan päällä Kotkan keskustassa tai verkon kautta. Ilmoittautua ehtii ke 9.9. asti. Perjantaina 11.9. lähetämme ilmoittautuneille vahvistuksen pääsystä livetilaisuuteen tai linkin webinaaria varten

Sparrausta ja tukea digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen! 

Eteneekö yrityksen digikehitysprojekti suunnitellusti? Verkkokauppa löytyy mutta haluaisit tehostaa myyntiä? Yrityksen väki on etätöissä, miten johdat tiimiä ja pidät yhteishengen yllä?  
Yrittäjän tukiverkko tarjoaa syksyn ja alkuvuoden aikana myös ajankohtaisia, maksuttomia webinaareja ja räätälöityjä digiklinikoita yritysten digiloikan tueksi ja digitaalisen liiketoiminnan vauhdittamiseksi. Kartoitamme yritysten toiveita ja tarpeita, joiden pohjalta voimme suunnitella ja räätälöidä tarjontaa. Kerrothan toiveistasi ja tarpeistasi tästä LINKISTÄ

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019