Töihin Cursorille

Cursor Oy työllistää yli 60 asiantuntijaa Kotkan-Haminan seudulla. Työyhteisössämme on edustettuna eri alojen ihmisiä niin matkailun, teollisuuden, pelialan ja ICT:n, logistiikan, Venäjä-liiketoiminnan sekä talouden ja hallinnon aloilta. Teemme yhdessä töitä laajan sidosryhmäverkoston kanssa tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi, seudun kehittämisen eteen.

Rento ja hyvä työilmapiiri on tärkeä asia meille cursorilaisille. Haemme joukkoomme hyviä, osaavia tyyppejä. Koulutamme henkilöstöämme ja kehitämme menetelmiämme ja työympäristömme säännöllisesti.

Haluatko mukaan kehittämään Kotkan-Haminan seutua ammattilaisten ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa?

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen tästä linkistä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Aulapalveluhenkilö, Eagle-talot

Etsimme asiakaspalveluhenkistä aulapalveluhenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen Karhulassa sijaitsevaan Eagle-toimistotalokokonaisuuteen.

Työtehtävään sisältyy mm. asiakkaiden vastaanottoa ja opastamista, puhelinvaihteen hoitoa, neuvonta- ja tiedotustehtäviä, kokoustilavarausten hoitamista, kulunvalvontajärjestelmien hallintaa sekä kiinteistöhuollon huoltopyyntöjen käsittelyä ym. yleisiä vahtimestarin työtehtäviä. Työaika on arkisin klo 8–16.

Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaatiosi on oltava kunnossa ja työotteesi joustava.

Työsuhde on noin vuoden määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 22.1.2018.

Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta. Hakuaika päättyy 28.11.2017 klo 15.00.

Otamme hakemukset vastaan ainoastaan sähköisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöpäällikkö Kati Kolari, puh. 040 190 2504.

Hae tehtävään tästä linkistä

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017