Töihin Cursorille

Cursor Oy työllistää yli 60 asiantuntijaa Kotkan-Haminan seudulla. Työyhteisössämme on edustettuna eri alojen ihmisiä niin matkailun, teollisuuden, pelialan ja ICT:n, logistiikan, Venäjä-liiketoiminnan sekä talouden ja hallinnon aloilta. Teemme yhdessä töitä laajan sidosryhmäverkoston kanssa tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi, seudun kehittämisen eteen.

Rento ja hyvä työilmapiiri on tärkeä asia meille cursorilaisille. Haemme joukkoomme hyviä, osaavia tyyppejä. Koulutamme henkilöstöämme ja kehitämme menetelmiämme ja työympäristömme säännöllisesti.

Haluatko mukaan kehittämään Kotkan-Haminan seutua ammattilaisten ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa?

Carina Pulkkinen
henkilöstöpäällikkö
puh: +358 40 190 2502
carina.pulkkinen@cursor.fi

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen tästä linkistä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Pelialan asiantuntija 

Cursor Oy etsii joukkoonsa tuottajahenkistä pelialan ammattilaista toimimaan Kaakkois-Suomen pelialan yritystoiminnan kehittäjänä. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2018 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme tehtävään valitulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä yhteistyössä kotimaisten ja ulkomaisten pelialan toimijoiden kanssa.

Toimenkuvaan kuuluu mm. pelialan kansainvälisten vientimatkojen ja sijoittajatapahtumien järjestämistä yhteistyössä Suomen muiden alueellisten pelialan klustereiden kanssa, eri kehitysvaiheessa olevien yritysten kehittämistarpeiden kartoitusta sekä kehittämistoimenpiteiden toteutusta, paikallisten pelialan tapahtumien järjestämistä sekä yritysten avustamista soveltuvien rahoitusinstrumenttien etsimisessä.

Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta pelialalta. Arvostamme laajoja kontakteja pelialalta sekä tuntemusta EU-projekteista. Lisäksi eduksi katsomme digitalisaatioon ja kyberturvallisuuteen liittyvän osaamisen. 

Tehtävä edellyttää myös erittäin hyvää suomen kielen osaamista ja erittäin sujuvaa englannin kielen taitoa sekä IT-taitoja, vähintään toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöosaamista. Lisäksi odotamme oma-aloitteisuutta, kehittämisasennetta sekä organisointikykyä. 

Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta. 

Otamme hakemukset vastaan ainoastaan sähköisesti.

Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15)

Hae tästä viimeistään 27.3.2017 klo 12! 

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen info@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2016