Yrityksille apua koronakriisistä toipumiseen

Yrityksille on tarjolla maksutonta asiantuntija-apua. Ajalla 1.9.2020 – 31.3.2021 apua voivat saada työllistävät pk-yritykset ja verkostoituvat yksinyrittäjät Kymenlaakson alueella. Haettava asiantuntija-apu on EU:n alaista de minimis -tukea ja myönnettävän tuen määrä on 1000 €/yritys. 

Apua voi saada seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Taloudellisen tilanteen tarkastelu, rahoitusratkaisujen selvitys ja suunnitelmat vakautuskeinojen käyttöönotosta  
  • Lakipalveluita, esimerkiksi saneerausvaiheeseen päätyneiden yritysten tervehdyttämissuunnitelmiin  
  • Digitalisaation mahdollisuuksien tunnistamiseen ja liiketaloudelliseen tarkasteluun  
  • Yritystoiminnan tuottavuuden ja tehokkuuden kehittäminen esim. Lean-menetelmää hyödyntäen  
  • Markkinoinnin ja myynnin tehostaminen, uusien asiakkuuksien ja markkina-alueiden löytäminen.  

Hae asiantuntija-apua täyttämällä HAKULOMAKE.  

Olemme sinuun yhteydessä hakemuksesi saatuamme sähköpostitse. Hyväksyttyjen hakemusten osalta asiantuntija on sinuun yhteydessä sopiakseen tapaamisesta. Saat tapaamisen jälkeen lyhyen raportin ja toimenpidesuunnitelman. Yritysneuvontamme auttaa ja palvelee sinua mahdollisissa jatkotoimenpiteissä ja toiminnan kehittämisessä. Hankkeessa on varattu rajallinen summa yritysten asiantuntija-apuihin.

Avun tarjoaa Yrittäjän tukiverkko -hanke, joka on Kymenlaakson liiton rahoittama Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja alueellisten kehitysyhtiöiden Cursorin ja Kinnon yhteishanke yritysten  avustamiseen  koronakriisissä  ja sen aiheuttamien  ongelmien toipumisessa vauhdittaminen.  

Lisätietoja: projektipäällikkö Riina Laaksonen, riina.laaksonen@cursor.fi, p. 040 190 2534.

Sparrausta ja tukea digitaallisen liiketoiminaan kehittämiseen

Eteneekö yrityksen digikehitysprojekti suunnitellusti? Verkkokauppa löytyy mutta haluaisit tehostaa myyntiä? Yrityksen väki on etätöissä, miten johdat tiimiä ja pidät yhteishengen yllä?  
Yrittäjän tukiverkko tarjoaa syksyn ja alkuvuoden aikana myös ajankohtaisia, maksuttomia webinaareja ja räätälöityjä digiklinikoita yritysten digiloikan tueksi ja digitaalisen liiketoiminnan vauhdittamiseksi. Kartoitamme yritysten toiveita ja tarpeita, joiden pohjalta voimme suunnitella ja räätälöidä tarjontaa. Kerrothan toiveistasi ja tarpeistasi tästä LINKISTÄ