Yrittäjien kuntabarometri 2022

Perästä kuuluu!

Me Kotkan-Haminan sekä Loviisan seutulaiset jäimme häntäpäähän vuoden 2020 yritysten kuntabarometriäänestyksessä – sekä vastausprosentin että tulosten suhteen.

Vajosimme niinkin alas, että nöyrryimme kysymään neuvoa kisan kärkipäässä heiluneilta seinäjokisilta. Mikä täällä mättää – vai mättääkö? Tästä löytyy jopa videomateriaalia, jonka voit katsoa, jos uskallat!

Joka tapauksessa tulimme siihen tulokseen, että eihän tämä nyt näin voi mennä. Äänestystulokseen emme vapaassa demokratiassa halua vaikuttaa, mutta vastausprosenttiin todellakin haluamme – viimeksi seudun ääntä edusti vain 2,7 % yrittäjistä!

Vastaamalla annat meille Cursorille ja seudun kunnille kullanarvoista tietoa siitä, miten voimme palvella, auttaa ja tukea alueemme yrityksiä entistä paremmin. Vastauksesi auttaa meitä, sinua, alueen yrityksiä ja koko seutukuntaamme. Mitä monipuolisemmin saamme vastauksia, sitä paremmin voimme auttaa yrityksiä, tehdä hyviä päätöksiä ja rakentaa koko seutuamme.

Barometrissä menestyminen luo myös mielikuvaa alueemme vetovoimasta. Se nostaa myös esiin seutumme yritysilmapiiriä ja yrittäjyyden arvostusta alueemme ihmisten kesken. Yrittäjyys vaikuttaa koko seutumme ilmapiiriiin ja menestykseen.

Sen verran voi olla oma lehmä ojassa, että ellei muuta, niin näytetään nyt ainakin niille seinäjokisille miten Kaakossa nämä hommat hoidetaan! Ja kun vastaat nyt, niin ei tarvitse jälkikäteen kertoa, miten asiat oikeasti ovat. Perästä kuuluu – me ollaan ainakin valmiina!

TÄSTÄ SIIS VASTAAMAAN >>