Fiksut hankinnat Kymenlaakso (Kotkan-Haminan seutu)

Hankkeella pyritään vaikuttamaan julkisten hankintojen hankintatoiminnan kehittymiseen niin, että tarjouspyynnöt valmistellaan ja toteutetaan etenkin alueen yritykset huomioon ottaen sekä vahvistamaan alueen yritysten osaamista ja mahdollisuuksia osallistua tarjouspyyntöihin.

Hankinta-asiamies neuvoo, kouluttaa ja aktivoi yrityksiä sekä opastaa hankintayksiköitä julkisiin hankintoihin liittyen.

Päällimmäinen tulos on alueenyritysten julkisista hankinnoista muodostuvien tilausten määrän kasvu ja siitä kumpuava alueen elinvoimaisuuden, työpaikkojen ja verotulojen lisääntyminen.

Toteutusaika: 
01.03.2017 to 30.04.2019
Rahoittajan projektikoodi: 
A72540
Kokonaisbudjetti: 
€181 995
Rahoitusohjelma: 
Toimintaympäristön kehittämisavustus
Tila: 
Päättynyt
Kohderyhmille tuotetut palvelut: 
Hankinta-asiamies neuvoo, kouluttaa ja aktivoi yrityksiä sekä opastaa hankintayksiköitä julkisiin hankintoihin liittyen.
Keskeiset toimenpiteet: 
Hankintaneuvonta, järjestelmäkoulutukset ja hankintaviestien välittäminen yrityksille. Hankintapäivän järjestäminen ja markkinavuoropuhelutilaisuuksien tukeminen kuntien ja yritysten välille.
Hankkeen hyöty kohderyhmälle: 
Auttaa yrityksiä osallistumaan ja tarjoamaan julkisiin hankintailmoituksiin ja tarjouspyyntöihin. Lisäksi hankinta-asiamies tukee kuntien hankintayksiköitä avoimen vuoropuhelun synnyttämiseksi yritysten kanssa.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019