Online ajanvaraus

Varaa aika henkilökohtaiseen yritysneuvontaan!


Yritysneuvojamme palvelevat sinua puhelimitse, sähköisesti sekä toimipisteissämme Eagle-talolla Karhulassa ja Haminan kaupungintalolla. Tulemme myös mielellämme vierailemaan yrityksessänne.

Autamme sinua yrityksen perustamisessa sekä jo toimivan yrityksen kehittämisessä. Yritysneuvonta on maksutonta ja täysin luottamuksellista. Varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan sähköisestä kalenterista!

Mikäli sopivaa ajankohtaa ei löytynyt, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva ajankohta.
Palveluneuvoja Heli Tiitinen
040 190 2555
yritysneuvonta@cursor.fi 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019