3D-valmistuksen innovaatiokeskittymä - 3D Navetta

Hanke vastaa 3D-tulostuksen tuomiin mahdollisuuksiin uuden liiketoiminnan synnyttäjänä ja palvelujen tuottajana. Se tukee Kymenlaakson maakunnan teollisuuden uusiutumista ja sen tuella on luotu uusi, Suomessa lähes uniikki 3D Navetta toimintaympäristö vastaa 3D-alan eri tarpeisiin, yhdistää ja luo verkostoja sekä synnyttää uutta kannattavaa liiketoimintaa. Se tuo esille ja jakaa alan tietoa, yhdistää tutkimus-, koulutus- ja yritysmaailman tarpeet sekä löytää ratkaisun niiden toteuttamiselle. Hankkeen tuloksena Kymenlaaksossa toimii Suomessa ja kansainvälisesti tunnettu itsenäisesti toimiva ja kannattava 3D-tulostuksen osaamiskeskittymä.

Hankkeen osatoteuttajat: Aalto, LUT, KyAMK

Toteutusaika: 
01.06.2015 to 30.04.2017
Kokonaisbudjetti: 
€286 293
Rahoitusohjelma: 
EAKR
Tila: 
Päättynyt
Lisätietoja: 

Jouko Luode
Asiantuntija
+358401902551
jouko.luode@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019