VisioMir

PALVELUPAKETTI 1

Paketti sisältää visuaalisen ilmeen johdonmukaisen kokonaisuuden. Tunnuksen mukana tarjoamme asiakkaalle graafisen ohjeiston, jonka avulla voi varmistaa, että typografiaa, värejä ja muita elementtejä käytetään yhtenäisesti ja ammattimaisesti. Logot erilaisissa tiedostomuodossa netti- ja kirjapainoa varten.

PALVELUPAKETTI 2

Paketti sisältää kevyen nettisivun  suunnittelun ja toteutuksen. Käydään läpi yrityksen kohderyhmää ja miten sen voi tavoittaa. Asiakasta opastetaan sivun päivittämisestä. Nettisivun tueksi suunnitellaan flyer. Sen suunnittelu tehdään aina asiakkaan toiveita kuunnellen.

PALVELUPAKETTI 3

Paketti sisältää isomman nettisivun  suunnittelun ja toteutuksen. Max. 15 sivua, jotka suunnitellaan ja toteutetaan niin, että niistä tulee hakukone-ystävälliset eli optimoidut. Sivut rakennetaan suositun WordPress-julkaisujärjestelmän alustalle. Sen ylläpitoa, päivitystä ja toimintaa opetetaan.  Asiakasta opastetaan miten jatkossa tehdään hyvä sisältö nettisivulle ja sosiaaliseen median monia kanavia huomioituen. Opetellaan myös sivuston yksinkertainen varmuuskopiointi ja Google Analyticsin seuranta.