Markkinointi Liisa Gartz

1 – SOME-PAKETTI

Tässä paketissa tutustut hyödyllisiin työkaluihin mm. Facebook Business Manageriin ja Creator Studioon, joilla voit ajastaa julkaisuja ja tehdä kohdennettua mainontaa Facebookissa ja Instagramissa. Saat henkilökohtaista opastusta maksuttomaan Canva-ohjelmaan, jolla voit itse tehdä näyttäviä kuvia ja videoita postauksiin. Saat somesuunnitelman 3 kk jaksolle, jonka mukaan sinun on helppo tehdä sisältöpäivityksiä ajastetusti. Lisäksi kirkastamme yrityksesi ydinviestit.

2 – SÄPÖ-PAKETTI

Tässä paketissa opit lähettämään sähköpostimarkkinointia maksuttomalla MailChimp-sähköpostiohjelmalla. Käymme läpi sähköpostimarkkinoinnin periaatteet, luomme yrityksesi ilmeeseen sopivan pohjan ja opetamme sinua valmistamaan sähköpostibannerit maksuttomalla Canva-sovelluksella.

3 – SISÄLTÖ-PAKETTI

Tässä paketissa teemme hakusana-analyysin, jolla selvitämme millä sanoilla, kysymyksillä ja termeillä yritystäsi haetaan verkosta. Käymme yhdessä läpi yrityksesi kohderyhmät ja ostopolun eri vaiheet. Näiden pohjalta tuotamme uudet tekstit, joilla yrityksesi löytyy verkosta ja joita yrityksesi voi hyödyntää somessa.