Henrietta Mediat Oy

Palvelupaketti 1:

Yleinen ohjaus uuden (tai uudistuvan) yrityksen koko mainonnan ja julkisuuskuvan pohdintaan. Tapaamisia, suunnitelmia, puheluita. Mainonnan suunnittelu, kokonaissuunnitelma. Henkilökunnan tai toimitilojen valokuvaus 10-15 valokuvaa yrityksen omaan käyttöön, laadultaan sekä netti ja some käyttöön mutta myös laadukkaisiin paintuotteisiin. Perusesite. Käyntikortti. Maksuton jatkoneuvonta.

Palvelupaketti 2:

Yrityksen ”graafinen” paketti: uusi logo, värimaailma, graafiset ohjeet, nettiin mediapankki ja somemainonnan alustava suunnittelu.

Käyntikortti, yhdessä suunnitellen. Perusnettisivujen teko, kun logo, värit ja sloganit ovat selkiytyneet. WordPress-päivitysominaisuuksiin tutustuminen.

Maksuton jatkoneuvonta.

Palvelupaketti 3:

Yrityksen kanssa muokataan/ modernisoidaan kaikki, niin nettisivut, graafiset tuotteet ja perehdytään ns. somemainontaan yrityksen toimintaa täydentävänä mainosmuotona. Nettisivujen teko ”uudelleen” = modernisointi ja mahdollisesti WordPress-muotoon saattaminen ja WordPress-päivitysominaisuuksiin tutustuminen, jotta uudet sivut pysyvät ajan tasalla. Myös sivupäivitykseen ja varmuuskopiointiin alustava perehtyminen. Maksuton jatkoneuvonta.