Mitä kuuluu, yritysilmapiiri?

Kotkan, Haminan ja Loviisan alueen yritysilmapiiri on kääntynyt kiistattomaan nousuun. Meillä itärannikolla on tutkitusti hyvä olla ja yrittää.Tästä saa ja sietää olla ylpeä, ja nyt meillä on jälleen tilaisuus osoittaa seutumme todellinen arvo – kerrotaan yhdessä, mitä yritysilmapiirillemme kuuluu vuonna 2023.

Suomen yrittäjien vuoden 2022 yritysbarometrin erinomaiset tulokset kertovat ilahduttavaa tarinaa alueemme yritysilmapiiristä – kun annoimme äänemme, seutumme imago kasvoi silmissä. Ja tottahan tuo on: sijaitsemme logistisesti hyvällä paikalla, seutukunnallamme on vahvaa osaamista ja eri alojen koulutusta, ja infrastuktuuri mahdollistaa monenlaisia toimintoja.

Cursorin toimitusjohtaja David Lindström ja yrityspalvelujohtaja Elina Reijasalo käärivät nyt hihansa, ja lähtivät jututtamaan muutamien seutumme suurimpien yritysten ihmisiä. Haastateltaviksi istahtivat Kymenlaakson kauppakamarin toimitusjohtaja Marika Kirjavainen, Steveco Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Savolainen ja Danisco Sweeteners Oy:n toimitusjohtaja Mari Kainiemi. Agendalla oli selvittää, mitä he ajattelevat seudusta yritysten näkökulmasta, millainen on paikallisten osaajien tilanne ja miten yhteistyö kaupungin ja kunnan kanssa kulkee. Miten rupattelu sitten sujui? Katso se oheisilta videoilta!