Miten Ukrainan sota on vaikuttanut yritystoimintaasi?

Ukrainan sota ja Venäjä-pakotteet ovat vaikuttaneet yritysten toimintaan monin tavoin. Vaikutukset kohdistuvat esimerkiksi energiaratkaisujen tilanteeseen ja muutosten kiireellisyyteen, rahoitustilanteeseen, raaka-aineiden ja komponenttien saatavuusongelmiin, hintojen muutoksiin sekä maksuvälityksen ja sopimusten ongelmiin.

Osallistu ja vaikuta!
Vastaa kyselyyn, jolla kartoitamme Etelä-Kymenlaakson yritysten tilannetta asian tiimoilta. Kyselyyn pääset TÄSTÄ. Vastausaikaa on 28.10.2022 asti.

Selvitys tukee seudullisia elinkeinoyhtiöitä palvelujen kohdentamisessa sekä kansallisessa edunvalvonnassa yrityksille suunnattujen tukitoimien kuten rahoituksen turvaamisessa.

Kysely toteutetaan osana Kymenlaakson liiton Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) määrärahasta rahoitettavaa Selvitys Ukrainan sodan vaikutuksista Kymenlaakson yrityksiin -hanketta, jonka toteutuksesta vastaavat Cursor ja Kouvola Innovation.

Lisätietoja: Riina Laaksonen, projektipäällikkö, p. 040 1990 2534, riina.laaksonen@cursor.fi