Tavoitteena työelämätaidot ja yrittäjyyskasvatus kaikille Suomen lapsille ja nuorille

Tänään olemme askeleen lähempänä unelmaamme: haluamme työelämätaidot ja yrittäjyyskasvatuksen kaikille Suomen lapsille ja nuorille!

Unelmamme saavuttamiseksi Nuori Yrittäjyys ry on kerännyt kotimaisilta yritysmaailman kärkinimiltä 6,25 miljoonan euron tuen seuraaville viidelle vuodelle.

Meidän ja tukijoiden yhteinen tavoite on saavuttaa kaikki Suomen koulut ja oppilaitokset, jotta jokaiselle lapselle ja nuorelle tarjoutuu mahdollisuus oppia yrittäjyys- työelämä- ja taloustaitoja osana opintojaan, tasapuolisesti taustaan tai koulun maantieteelliseen sijaintiin katsomatta.

Lue lisää asiasta Nuori Yrittäjyys -sivustolta.

Nuori Yrittäjyys Kymenlaakson aluetoimisto palvelee alueen kouluja ja oppilaitoksia yrittäjyyskasvatuksen käytännön toteuttamisessa ja kehittämisessä. Tällä hetkellä käynnissä on Etelä-Kymenlaakson ja Loviisan alakouluille suunnattu Pikkuyrittäjät -kampanja. Pikkuyrittäjien alueellinen ohjelmainfo järjestetään Teamsissa ke 7.4. klo 9-10, tule kuulolle luokkasi kanssa, innostu ja inspiroidu! Lue lisää.

Lisätietoja:
Maarit Koverola
Nuori Yrittäjyys aluepäällikkö
+358 40 190 2545
maarit.koverola@cursor.fi