Pohditko yrityksesi myyntiä - nyt tai tulevaisuudessa?

Kohti yrityksen myyntiä -valmennusryhmä starttaa tammikuussa. Tule mukaan sparraamaan yrityksesi myyntikuntoon!

Kotkan-Haminan seudulla on arviolta pari tuhatta yritystä, jotka etsivät uutta omistajaa lähivuosina. Yrityksen myyntiin on hyvä valmistautua ajoissa, jotta henkiset valmiudet ja muutokseen liittyvät prosessit ovat hallussa. Yrittäjän on tärkeää tunnistaa omat toiveet ja tarpeet sekä jopa pelot, joita muutos saattaa synnyttää.

Valmennusryhmä auttaa yrityksen myyntiin valmistautumisessa ja käytännön toimenpiteiden jäsentelyssä. Kun on aika laittaa tuumasta toimeen, Cursorin yritysneuvonnan lähituki auttaa niin halutessasi. Lähituki mahdollistaa onnistuneen yrityskaupan ja varmistaa sen sujumisen.

Kevään 2021 valmennusryhmä kokoontuu neljänä torstai-iltana Timo Teipin Navetalla (Siltakyläntie 264, Siltakylä)

  • 14.1. Kohti yrityskauppoja I – mentaalivalmennus – Timo Peri, kokemusasiantuntija
  • 28.1. Kohti yrityskauppoja II – mentaalivalmennus – Timo Peri, kokemusasiantuntija
  • 4.2. Valmistaudu myyntiin – yritys myyntikuntoon – Pasi Riiali, toimitusjohtaja, Mediatehdas Dakar
  • 18.2. Mistä ostaja yritykselleni? – Asko Virén, Auktorisoitu Yritysvälittäjä, Suomen Yrityskaupat

Valmennusryhmään ovat lämpimästi tervetulleita kaikki yrityksensä myynnistä kiinnostuneet yrittäjät. Ryhmä soveltuu erityisesti myyntiprosessin suunnitteluvaiheen käynnistämiseen. Ryhmän toiminta on täysin luottamuksellista ja osallistujille maksutonta. Ryhmäkoko on n. 8 henkeä.

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ.

Kohti yrityksen myyntiä -valmennusryhmä järjestetään osana Kymenlaakson liiton rahoittamaa Yrittäjän tukiverkko -hanketta, jonka tavoitteena on yritysten avustaminen koronakriisissä ja sen aiheuttamien ongelmien toipumisessa vauhdittaminen.

Lisätietoja:

Sami Moisio
yritysneuvoja
+358 40 190 2541
sami.moisio@cursor.fi

Riina Laaksonen
projektipäällikkö – Yrittäjän tukiverkko -hanke
+358 40 190 2534
riina.laaksonen@cursor.fi