"Osta läheltä Kotka-Hamina" -kampanja starttaa Facebookissa

TIEDOTE – julkivapaa heti

”Osta läheltä Kotka-Hamina” -kampanja starttaa Facebookissa

Elämme Kotkan-Haminan seudulla haastavia aikoja koronan aiheuttamien rajoitteiden vaikeuttaessa asiakkaiden liikkumista esim. jouluostoksilla. Nyt on ensisijaisen tärkeää, että tuemme paikallisia yrittäjiä, käytämme heidän paveluita ja ostamme joululahjat paikallisesti. Näin tuemme mm. työpaikkojen säilymistä ja edistetämme seudun elinvoimaa. Jokaisella ostopäätöksellä on mahdollisuus auttaa.

Tukemalla paikallista elinkeinoa on helppo tuottaa hyvää joulumieltä lahjan saajalle, itselle sekä paikallisille yrittäjälle. Vuosi on ollut monelle yrittäjälle vaikea ja nyt jos koskaan pienilläkin teoilla on väliä: toteaa Cursorin yrityspalvelujohtaja Tiina Paavola, Cursorista.

Cursor Oy, Kymenlaakson kauppakamari, Kotkan Kauppatie ja Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän Yrittäjät sekä Kymenlaakson Yrittäjänaiset ovat lähteneet tukemaan paikallisia yrityksiä ”Osta läheltä Kotka-Hamina” kampanjan voimin.

Joulumyynnin edistämiseksi olemme käynnistäneet sosiaalisen median kampanjan, jonka avulla paikalliset yrittäjät voivat nostaa esille tuotteitaan ja palveluitaan. Esimerkiksi paikallisen yrityksen lahjakortti on oiva tapa ilahduttaa saajaa.

Joulukauppa voi vielä pelastaa monen yrityksen tilanteen. Asioimalla oman paikkakuntamme yrityksissä vaikutamme välittömästi yrityksen kannattavuuteen ja työllistämismahdollisuuksiin sekä edistämme monipuolisen tarjonnan ja palveluiden säilymistä alueellamme. Erityisesti nyt jouluhankinnat kannattaa suunnata paikallisiin yrityksiin: kertoo toimitusjohtaja Marika Kirjavainen, Kymenlaakson kauppakamarista.

Osta läheltä Kotka-Hamina Facebook-ryhmään voi jokainen yrittäjä itse vapaasti lisätä tietoa ja tehdä nostoja tuotteistaan ja palveluistaan, sekä kertoa hyviä joululahja vinkkejä ja tarjouksia.

Kampanja-aika on 1.12 – 24.12.2020
Kampanjaan osallistuminen on yrittäjille maksutonta.

Lisätietoja:

Tiina Paavola
yrityspalvelujohtaja
Cursor Oy
puh. 040 190 2521
tiina.paavola@cursor.fi