Tarjolla maksutonta asiantuntija-apua yrityksille

Suosittu Yrittäjän tukiverkko -hanke sai jatkoa! Voit hakea maksutonta asiantuntija-apua koronakriisin aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Apu on tarkoitettu kymenlaaksolaisille työllistäville pk-yrityksille ja verkostoituneille yksinyrittäjille.

Haku on avattu ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Kannattaa hakea pian, koska määräraha tuen myöntämiseen on rajallinen. Asiantuntijapalvelua voidaan myöntää yritykselle enintään 1000€ arvosta ja se on EU:n alaista de minimis -tukea.

Yrityksille tarjolla olevat asiantuntijapalvelut:

  • Taloudellisen tilanteen tarkastelu, rahoitusratkaisujen selvitys ja suunnitelmat vakautuskeinojen käyttöönotosta
  • Lakipalvelut, esimerkiksi saneerausvaiheeseen päätyneiden yritysten tervehdyttämissuunnitelmiin
  • Digitalisaation mahdollisuuksien tunnistaminen ja liiketaloudellinen tarkastelu
  • Yritystoiminnan tuottavuuden ja tehokkuuden kehittäminen esim. Lean-menetelmää hyödyntäen
  • Myynnin tehostaminen, uusien asiakkuuksien ja markkina-alueiden löytäminen

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen Cursorin yritysneuvonta valitsee yrityksen tarpeeseen sopivan asiantuntijan palveluun mukaan valituista asiantuntijayrityksistä.

Täytä hakemus TÄÄLLÄ.

Yrittäjän tukiverkko 2.0 on Kymenlaakson liiton rahoittama hanke, joka tukee kymenlaaksolaisia yrityksiä kriisin aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Hankkeen tavoitteena on yritysten muutosvalmiuksien lisääminen, elinkelpoisuuden parantaminen ja erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen. Lue lisää.