Erämys - Keisarin Kosket Oy

Sauli Orimus Kymijoen pyörteissä jo 23 vuotta

Sauli Orimus on laskenut Kymijoen koskia jo 23 vuotta. Erämys – Keisarin Kosket Oy on kotkalainen majoitus- ja elämysmatkailupalveluita tuottava yritys ja toimipiste sijaitsee luonnonkauniin Kultaankosken edustalla. Sauli on yrityksen ainoa ympärivuotinen työntekijä, eikä omien sanojensa mukaan vaihtaisi tätä työtä mihinkään.

Cursorilla tehdään töitä yrittäjien hyvinvoinnin eteen

Sauli on ollut Cursorin asiakkaan aivan yritystoimintansa alusta asti ja kokee saaneensa erittäin paljon apua Cursorin yritysneuvonnasta, sekä koulutuksista. ”Cursorilla tehdään oikeasti töitä yrittäjien hyvinvoinnin eteen ja yrittäjyyden eteen”, kiteyttää Orimus Cursorin palveluita.

Uusia majoitustiloja aivan joen rantaan

”Tulevaisuus näyttää oikein valoisalta. Mökit ja rannassa oleva lasi-iglu houkuttelevat asiakkaita ja juuri saadun poikkeusluvan myötä tullaan rakentamaan uudenlaita majoitustilaa aivan joen rantaan.” kertoo Orimus.

Unelmien yrittäjyys on sitä mitä juuri nyt teen

”Mun unelmien yrittäjyys on pitkälti sitä mitä juuri nyt teen, mutta ainahan löytyy kehitettävää ja parannettavaa. Jossain kohtaa mietin, että en enää rakentaisi mitään uutta, mutta sitten taas pyörrän päätökseni ja taas rakentuu jotain uutta ja ihmeellistä”, kertoo Orimus ja jatkaa töitään valmistellakseen tulevaa kesää asiakkailleen.

Lisätietoja Erämys – Keisarin Kosket Oy:n toiminnasta löytyy osoitteesta www.eramys.fi

Huom! Erämys etsii asakaspalveluhenkisiä veneenkuljettajia kesäsesongin ajalle. Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoa, niin ota yhteyttä Sauli Orimukseen puh. +358 503202559 tai info@eramys.fi