Varattava Smartblock työtila Kauppakeskus Pasaatissa

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy käynnistää varattavan työtilan kokeilun Kotkan keskustassa sijaitsevassa Kauppakeskus Pasaatissa. Varattavan työtilan kokeilu tehdään yhteistyössä kauppakeskuksen sekä Smartblock Oy:n kanssa. Työtila löytyy Pasaatin toisesta kerroksesta ja se on vuoden loppuun kestävän kokeilun aikana käyttäjille ilmainen. Äänieristetty, AV-tekniikalla varustettu tila sopii hyvin esimerkiksi etätyöläisten, opiskelijoiden ja yritysten käyttöön. Tilan avajaisia vietetään Pasaatissa keskiviikkona 23.9. klo 10, jolloin myös tilan sähköinen varausjärjestelmä avataan osoitteessa vello.fi/kauppakeskuspasaati/.

”Pasaatiin valittu työtila on suosittu neljän hengen mallimme, joka soveltuu hyvin paitsi perinteiseksi rauhalliseksi työtilaksi, myös videoneuvottelujen ja pienien palaverien pitämiseen”, kertoo Smartblock Oy:n aluemyyntipäällikkö Timo Leppänen. Työtila on valmistettu Smartblockin omassa tehtaassa Helsingissä.

”Näemme että nyt käynnistyvä pilotti tukee hyvin työelämän murrosta paikkaan sitomattoman työn lisääntyessä” kertoo kestävän kehityksen asiantuntija Esa Partanen Cursor Oy:stä.

”Mikäli kokeilun tulokset ovat rohkaisevia, pyrimme ottamaan tämän konseptin osaksi kauppakeskuksen pysyviä toimintoja, kertoo Kauppakeskus Pasaatin kauppakeskusjohtaja Sari Puhilas.

Tilassa otetaan huomioon myös hygienia-asiat niin tilan siivouksen kuin tarjolla olevan käsidesin sekä puhdistuspyyhkeiden myötä.

Lisätietoja tilasta ja sen käytöstä: Timo Leppänen, Smart Block Oy puh. 040 619 7750

Kokeilu tehdään osana Cursor Oy:n sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin toteuttamaa XLAB -yhteys yrityksiin -hanketta, jota tukee Kymenlaakson Liitto.