Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu saapuu Kymenlaaksoon!

Alueen nuorten, 15–24-vuotiaiden perustamia NY-yrityksiä esillä torstaina virtuaalisessa Uskalla yrittää -semifinaalissa! Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu Uskalla Yrittää -semifinaalit toteutuvat tänä vuonna upeassa virtuaaliympäristössä, jossa nuoret NY-yrittäjät pääsevät esittelemään Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustamiaan yrityksiä virtuaalisilla messupisteillä. Täysin uusi toteutustapa mahdollistaa yrittäjyydestä kiinnostuneille kävijöille messuvierailut yli maakuntarajojen, ja nuoria tulevaisuuden lupauksia pääsee kannustamaan vain yhdellä klikkauksella! Yhdeksän tapahtumaa kattavalla semifinaalikiertueella ovat vuorossa Kymenlaakson nuoret torstaina 25. helmikuuta.

Alueellinen semifinaali järjestetään 25.  helmikuuta klo 12:00 – 15:30 virtuaalisena tapahtumana, jonne ovat tervetulleita kaikki yrittäjyydestä ja alueen elinvoimasta kiinnostuneet. Tapahtuman alkupuolella nuoret esittelevät messuvieraille yrityksiään virtuaalisilla messupisteillään ja vastailevat videoyhteydellä tuomariston kysymyksiin. Semifinaalin kruunaavat Thomas Halloranin (Ikimedia) inspiraatiopuheenvuoro ja alueen parhaiden NY-yritysten palkitseminen tapahtumalavalla suorana live-lähetyksenä. Mukana semifinaalissa on 20 NY-yritystä, joita yläkoululaiset, lukion ja ammatillisen 2. asteen opiskelijat ovat perustaneet Vuosi Yrittäjänä -kurssin aikana harjoitellakseen yrittäjyys- ja työelämätaitoja käytännössä.

Tutustu yrityksiin etukäteen https://uskallayrittaa.fi/kymenlaakso-etela-karjala/

Lue lisää