• Virolahti

Seutuyhteistyö

Kotkan-Haminan seutu muodostuu Kotkan ja Haminan kaupungeista sekä Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kunnista. Seudulla on noin 85 000 asukasta ja noin 33 000 työpaikkaa.

Kotkan-Haminan seudun kunnat tekevät yhteistyötä monella saralla. Seudun päättävinä foorumeina toimivat 30.6.2020 asti seudun luottamushenkilöstä koostuva seutuvaltuusto sekä seudun kunnanjohtajista koostuva seutuvaliokunta. 1.7.2020 alkaen toimii seutuneuvottelukunta, jonka jäseniä ovat seudun kutien valtuuston ja hallituksen puheenjohtaja. Seutuneuvottelukunnan kokouksiin puhe- ja läsnäolo-oikeudella osallistuvat seudun kaupungin/kunnanjohtajat, maakuntajohtaja ja Cursorin edustaja. 


Kuva: Tuuli Koivisto

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019