Hypowell Oy

Vuoden alku on terveys-, liikunta-, ja hyvinvointialalla kiireistä aikaa, kun ihmiset alkavat täyttää uudenvuodenlupauksiaan. Jokainen muistaa joskus luvanneensa aloittaa ”paremman” elämän, aloittaa kuntoilun ja syödä terveellisesti. Vuoden 2017 keväällä perustettu Hypowell Oy on yritys, joka on suuntautunut palvelemaan monipuolisesti asiakkaiden toiveita ja tarpeita hyvinvoinnin saralla. Hoitokokonaisuuksien apuna on patentoidut HYPOXI laitteet ja yritys tekee myös voimavalmennuksia jokaisen liikkujan yksilölliseen tarpeeseen.

Intohimona urheilu ja hyvinvointi 

Yritystä pyörittää yrittäjäpariskunta Iisa ja Mikko Nihtilä. Molempien intohimona on hyvinvointi ja urheilu, josta kipinä yrittämiseen on syntynyt. Iisa keskittyy Hypoxi jaksojen ohjaukseen ja yritystoiminnan pyörittämiseen, kun taas Mikon vahvuutena on voimavalmennus, jota hän tekee sivutoimisesti ensihoitajan töiden ohessa. Aikaa on kuitenkin löydyttävä yrittäjyyden lomassa myös perheen kahdelle lapselle.
Iisa on kasvanut yrittäjäperheessä ja toiminut koko työuransa ajan yrittäjänä. ”Yrittäjänä voi haastaa itseään loputtomiin ja saavuttaa hienoja asioita. Hard work deffinately pays of!" Iisa toteaa. Etenemistä omalla uralla ei voi estää kukaan muu kuin yrittäjä itse, hän myös lisää. Mikko on intohimoinen liikkuja ja haluaa jakaa sitä ilosanomaa myös valmennettavilleen. ”Jaksot kootaan jokaisen henkilön oman tarpeen mukaan ja ensin aloitetaan aina lihastasapainojen normalisoinnista”, kertoo Mikko. 

Mikä HYPOXI?


HYPOXIn patentoitu menetelmä on kiehtova huipputeknologinen ja samalla kuitenkin luonnollinen hoitomuoto, jossa keho saa boostia paineilmasta. ”Työssämme saamme auttaa ongelma-alueista kärsiviä ihmisiä jotka ovat jo kokeilleet kaikkea muuta,” Iisa kertoo. HYPOXI vaikuttaa voimakkaasti myös kehon aineenvaihduntaan ja toimintoihin. ”Voimme ojentaa auttavan käden urheilijoille sekä kuntoutujille, sillä HYPOXI auttaa lihaksistoa palautumaan ja trauma aluetta parantumaan nopeammin. Haluamme palvella asiakkaitamme laadukkaalla asiakaspalvelulla ja hyvällä huolenpidolla. Meillä asiakas maksaa aina sertifiodun henkilökunnan ystävällisestä ohjauksesta.” Iisa jatkaa. Selkeästi muista erottuva tekijä on HYPOXIn ohella voimavalmennukset, joissa sovelletaan voimaharjoittelun parametrejä periodisoidusti. ”Monissa urheilulajeissa on selkeä tarve tämän tyyppiselle ohjelmoinnille,” Mikko toteaa. Tämä erilainen kokonaisuus antaa myös kuntoliikkujille urheilijamaisen tavan harjoitella. 

Vain itse itsensä esteenä

Yrittäjänä toimiminen pariskunnalle tarkoittaa vapautta tehdä asioita omalla tavalla. Mahdollisuuksia kehittyä ja edetä on loputtomasti sekä tietysti haasteita, joiden ylitse pääsee aina kun halua löytyy tarpeeksi. Iisa kertoo: "Palkitsevinta tässä itse työssä on ehdottomasti se, kun asiakkaat saavat tuloksia joista he eivät ole edes uskaltaneet unelmoida. Monilla ongelma-alue on ollut sellainen johon ei ole tepsinyt aiemmin mikään ja ohjaajana joutuu useasti nieleskellen asiakkaan kanssa toteamaan, että ”lääke” vuosikausia piinanneeseen ongelmaan on vihdoin löytynyt. Ohjaajana sitä myös itse yllättyy uudestaan ja uudestaan HYPOXIn luonnollisesta tehosta."  Iisa jatkaa: "Yrittäjyys on itsensä ylittämistä joka päivä."

Pääkuvassa vas. Mikko & Iisa Nihtilä sekä oik. studiovastaava Jenni 

Услуги

Регион Котка-Хамина

Cursor Oy

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
телефон +35840 190 2500
info@cursor.fi
 

>>Подробные контактные данные

 

Агентство развития региона Котка-Хамина Cursor Oy содействует укреплению потенциала региона, его конкурентоспособности и привлекательности, развивая успешный бизнес. Мы оказываем услуги всем предпринимателям Южной Кюменлааксо, желающим начать предпринимательскую деятельность, а также примыкающим к региону предприятиям, в вопросах открытия и развития бизнеса. www.cursor.fi – это интернет-ресурс, поддерживаемый компанией Cursor Oy, который содержит информацию об услугах и деятельности компании Cursor, а также о регионе Котка-Хамина. Использование интернет-ресурса бесплатное и не требует регистрации. Пожелания о ресурсе можно выслать по адресу info@cursor.fi.

COOKIES-ФАЙЛЫ

Политика конфиденциальности

авторское право Cursor Oy 2019