Yritysinfot - KEVÄT 2020

Kevään uudet yritysinfot julkaistu - Tervetuloa!

Cursorin suosittuja yrityinfotilaisuuksia järjestetään jälleen Kotkassa ja Haminassa. Yritysinfot tarjoavat ajankohtaista tietoa ja tukea yrityksille ja yritystoimintaa sunnitteleville. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Lämpimästi tervetuloa! 

Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot tapahtumista löydät kymenlaaksonyt.fi tapahtumakalenterista kategoriasta Cursor Oyn tapahtumat.

Lataa tästä kevään aikataulu

 

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019