• Nuoli

Neuvontatilaisuudet ja tapahtumat

Cursorissa kuhisee aina keskiviikkoisin!

 

Tarvitsetko perustietoa

  • yritystoiminnasta, 
  • rahoituskysymyksistä
  • myynnistä ja markkinoinnista sekä
  • yritystoiminnan kannattavuudesta ja kannattavuuslaskelman laatimisesta?

Jos vastauksesi on kyllä, niin Cursorin ensiapu kysymyksiin ovat maksuttomat neuvontatilaisuudet -  Yrittäjyyden infopläjäykset aloittavalle yrittäjälle.

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville ja siitä perustietoa hakeville. 

Tilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin klo 14–16 Cursorilla Eagle-talolla, os. Kyminlinnantie 6, Kotka. 

Tarkemmat ajankohdat löydät tapahtumakalenteristamme. Ilmoittautuminen tapahtuu myös tapahtumakalenterin kautta. Lisätietoja tilaisuuksista saa yritysneuvojiltamme tai Cursorin vaihteesta 040 190 2500 / info@cursor.fi.Tilaisuudet on jaettu neljään kahden tunnin osaan:1. RAKENNA JA REKISTERÖI (kuukauden ensimmäinen keskiviikko)

Tilaisuus antaa tietoa mm. yrittämisestä, yritysmuodoista, rahoituksesta, verotuksesta ja starttirahasta.

2.  MYY JA MARKKINOI (kuukauden toinen keskiviikko)

Tilaisuudessa annamme perustietoa mm. asiakassegmentoinnista, tuotteistuksesta, verkkomarkkinoinnista, sosiaalisen median hyödyntämisestä, asiakaspalvelusta ja myynnistä.

3. SUUNNITTELE JA SUMMAA (kuukauden kolmas keskiviikko)

Tilaisuudessa laaditaan Yritystulkin mallidokumenttiin perustuva esimerkkilaskelma yrityksen kannattavuuslaskelmaksi. Mallidokumentti YT5 löytyy verkkosivulta www.yritystulkki.fi/fi/alue/cursor/aloittava-yrittaja/suunnittelu/taloussuunnitelmat/.

4. TOIMI - TEHOSTA TAI TUHOA! (kuukauden neljäs keskiviikko)

Yrittäjä kohtaa uusia haasteita, muutostilanteita ja kriisejä. Maailma muuttuu – on pakko pysyä mukana. Tilaisuuksien aiheet ja ajankohdat vaihtelevat. Seuraa Cursorin tapahtumakalenteria, verkko- ja Facebook-sivuja, tai kysy lisää mm. verkkosivujen chatin avulla.

Tervetuloa!

 

Lisätietoa:

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017