Rahoitus perustajalle

Liiketoimintaa aloittava yrittäjä tarvitsee alkuvaiheessa rahoitusta alkuinvestointeihin ja käyttöpääomaan kuten koneisiin ja laitteisiin, varastoon, myyntiin ja markkinointiin, liikkumiseen, tarvikkeet, palkkoihin. Alkuvaiheen rahoitusta tarvitaan, koska useimmiten liiketoiminnasta syntyy yrittäjälle kuluja ennen kuin asiakkaat maksavat korvauksen tuotteista ja palveluista. Tarvittavan rahoituksen määrä on arvioitava huolellisesti ennen liiketoiminnan käynnistämistä. Ulkopuolisen rahoituksen saamiseksi yrittäjältä vaaditaan aina uskottava liiketoimintasuunnitelma ja kannattavuuslaskelma.
 

Cursorin neuvoo aloittavaa yrittäjää 

  • liiketoiminnan ja sen vaatiman rahoituksen suunnittelussa
  • liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelman laatimisessa
  • rahoittajakontakteissa, hakemuksien täyttämisessä ja
  • starttirahan hakemisessa.
     

Liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelman voi laatia seuraavien palvelujen avulla

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019