Yrityksen omistajanvaihdos

Yrityksen myyminen on yrittäjälle hänen elämänsä suurin kauppa. Yrityksen omistajanvaihdos on monivaiheinen prosessi, joka sekä myyjän että ostajan kannattaa suunnitella huolellisesti. Siihen on myös varattava riittävästi aikaa. Cursorin omistajanvaihdospalvelu auttaa sekä myyjää että ostajaa omistajanvaihdoksessa – saatamme ostajat ja myyjät yhteen. Yrittämisen voi aloittaa ostamalla toimivan yrityksen, yrityksen liiketoiminnan tai osuuden yrityksestä. Oikein toteutettuna omistajanvaihdos luo hyvät edellytykset yrityksen haltuunottoon ja sen kehittämiseen. 

 

Cursorin palvelut yritystään myyvälle

 • laadimme yrityksesi nykytila-analyysin ja ehdotuksen toimenpiteiksi
 • autamme sinua löytämään yrityskauppaa tukevat asiantuntijapalvelut
 • avustamme yrityksen arvonmäärityksessä
 • avustamme ilmoituksen laatimisessa Yrityspörssi-palveluun (maksullinen palvelu) tai Firmakauppa-palveluun (ilmainen mikroyrityksille)
 • varmistamme yrityskauppaa koskevan luottamuksellisuuden salassapitosopimuksella 

 

Cursorin palvelut yritystä ostavalle

 • laadimme tilannearvion ja ehdotuksen toimenpiteiksi
 • autamme sinua löytämään yrityskauppaa tukevat asiantuntijapalvelut
 • avustamme yrityksen arvonmäärityksessä
 • kartoitamme yrityskaupan rahoitusta
 • varmistamme yrityskauppaa koskevan luottamuksellisuuden salassapitosopimuksella 
   

Luottamuksellisuus ja salassapito

Olennainen osa yrityskauppoja on aina luottamuksellisuus ja salassapito. Cursorin tehtävänä on alkuvaiheessa saattaa myyjät ja ostajaehdokkaat luottamuksellisesti tekemisiin toistensa kanssa. Alkuvaiheessa myyjän ja ostajan tiedot ovat salaisia. Omistajanvaihdostilanteissa Cursor yleensä edellyttää kaupanteon kaikilta osapuolilta salassapitosopimuksen tekemistä. Kaikilla kaupanteon osapuolilla on näin ollen vaitiolovelvollisuus. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain allekirjoitettua salassapitosopimusta vastaan.

PDF icon Salassapitosopimus.pdf

 

 

Yrittäjänvaihdosoppaat

www.yrittajat.fi/yrittajan-abc/omistajanvaihdos

ov-foorumi.fi

Pk-yrityksen omistajanvaihdosopas
 

Myytävät tai ostettavat yritykset

www.yritysporssi.fi

www.firmakauppa.fi

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019